Je bekijkt nu Alpaca’s en nog veel meer op SHAMAJO-Fair Ede

Alpaca’s en nog veel meer op SHAMAJO-Fair Ede

Woensdag 3 en donderdag 4 juni jl. vond de SHAMAJO-Fair plaats in Ede. We kijken met grote tevredenheid terug op twee mooie dagen. Ruim 550 VIP’s kwamen naar de Fair om te genieten van de attracties, de grappen en grollen van clowns Boebes en Slobje, de heerlijke poffertjes en van nog veel meer. De Fair organiseerde SHAMAJO in samenwerking met ’s Heeren Loo Zorggroep in Wekerom.

De eerste VIP’s kwamen al het Fairterrein op toen de vrijwilligers nog bezig waren om de laatste versieringen op te hangen. De vrolijke kermismuziek klonk uit de boxen onderwijl de kermismensen de attracties warm begonnen te draaien. Nog voor de feestelijke opening door wethouder Johan Weijland van Ede zaten er al een heleboel VIP’s in de rups en de minicars.

Van zwanenzeefmolen tot schommelbank
Er was een hele hoop te doen en te beleven op de SHAMAJO-Fair: een rondje in de grote draaimolen, vliegen in de nostalgische zwanenzweefmolen of roetsjen in de snelle rupsbaan. Tevens konden de VIP’s zacht wiegend huifbed-rijden op de paarden. Ook was er een leuke kinderboerderij meegekomen met grote en kleine dieren, zoals jonge pubs, kleine biggetjes, een kalfje en kuifeenden. Zelfs alpaca’s (je weet wel; een soort berglama’s) waren van de partij. Naast de vertrouwde attracties konden de “durfals” hun hart ophalen in de grote schommelbank. Deze was erg in trek bij zowel de VIP’s als de vrijwilligers ;-).

Net als vorig jaar sloten we de tweedaagse Fair af – dit was de wens van VIP Susan – met een rondje in de rups samen met alle vrijwilligers en VIP’s.

Deze Fair konden we niet organiseren zonder de hulp van onze vrijwilligers, ’s Heeren Loo Zorggroep, Johanna KinderFonds en onze donateurs. Hartelijk bedankt!

Jolanda van der Velde

"Sinds 2011 zet ik me met plezier in voor Wensstichting SHAMAJO. Iets kunnen betekenen voor (ernstig) meervoudig gehandicapten geeft me veel voldoening en vreugde." Teamcoördinator PR & Communicatie

Geef een reactie