Je bekijkt nu Artiesten zorgen voor spetterende optredens tijdens SHAMAJO VIP-Kerstconcert

Artiesten zorgen voor spetterende optredens tijdens SHAMAJO VIP-Kerstconcert

Het SHAMAJO VIP-Kerstconcert in de Brabanthallen was een groot succes. Zaterdagmiddag 19 december zorgden verschillende bekende Nederlandstalige artiesten voor spetterende optredens.

Om 13.00 uur begon het concert en direct barstte het feest los. Het swingende optreden van Jody Bernal met onder andere zijn bekende hit ‘Que si que no’ zorgde direct voor veel dansende en vrolijke VIP’s.  Daarna was het de beurt aan De Deurzakkers. Tijdens het bekende nummer ‘Het feest kan beginnen’ ontstonden spontaan enkele polonaises die zich verspreidden door de hele zaal. Zangeres Samantha Steenwijk genoot tijdens haar optreden zelf ook intens van het enthousiaste publiek.

Veel VIP’s zongen hardop mee met de bekende hits van Frans Duijts. Na zijn optreden nam hij rustig de tijd om met alle VIP’s op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Enkele VIP’s sloten zelfs een paar keer opnieuw aan in de rij alleen maar om nog even te zwaaien naar de bekende zanger. Het was duidelijk te zien dat Frans Duijts hier zelf ook enorm van genoot.

Na dit optreden volgde publiekslieveling Danny Smoorenburg. De kersverse ambassadeur van Wensstichting SHAMAJO deed duidelijk zichtbaar vele harten smelten met zijn vrolijke uitstraling en zijn grappige opmerkingen. Ook zijn fans wilden natuurlijk dolgraag met hem op de foto.

Veel bezoekers zwijmelden weg bij het optreden van de stoere Vinzzent en ook de prachtige stem van Django Wagner zorgde tot het einde van het concert voor veel enthousiasme maar ook ontroering bij alle bezoekers.

Dit alles werd aan elkaar gepraat door presentatoren Alain Kersten en Cindy Aarts. Na afloop van hun optredens kregen alle artiesten bloemen uitgereikt door SHAMAJO-clowns Boebes, Slobje en Sproetje.

Wensstichting SHAMAJO is enorm trots op het zeer geslaagde VIP-concert en wil alle bovengenoemde artiesten bedanken voor hun enthousiaste bijdrage.

Het SHAMAJO VIP-Kerstconcert werd mede mogelijk gemaakt door Libéma, Jan Vis Artiesten & Evenementen, De Nationale Theaterkassa, GO 4 it NOW! en het Johanna Kinderfonds.

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Ria en Gerrit Polman

  Wij ouders van Teresxa willen al de vrijwilligers en sponsoren erg hartelijk bedanken voor de geweldige middag die ze vanmiddag mocht beleven tijdens het kerstconcert in Den Bosch vanmiddag.
  Ze heeft ontzettend genoten en zal er zeker nog maanden over spreken.
  Een knuffel voor allemaal Gerrit en Ria

  1. Wendy Leemburg

   Dank je wel voor jullie enthousiaste bericht. Fijn dat Teresxa zo heeft genoten, daar doen wij het voor!

Geef een reactie