Je bekijkt nu Danny Smoorenburg vermaakt bezoekers tijdens SHAMAJO-Fair in Ede

Danny Smoorenburg vermaakt bezoekers tijdens SHAMAJO-Fair in Ede

Op woensdag 1 juni en donderdag 2 juni stonden wij voor de tiende keer met onze SHAMAJO-Fair in Ede. Deze speciale jubileum-Fair organiseerden wij in samenwerking met ’s Heeren Loo Zorggroep. Dankzij de bijzondere VIP’s, het mooie weer en het enthousiasme van alle vrijwilligers hebben we weer twee fantastische dagen gehad.

De Fair werd op woensdag om 12.00 uur officieel geopend door burgemeester Cees van der Knaap.  Eén van de VIP’s wilde ook dolgraag wat zeggen en nam spontaan de microfoon over. Na deze gezellige opening, waarbij ook onze mascottes Lofmie en Fielmie aanwezig waren, konden ruim 400 VIP’s met hun ouders en begeleiders gaan genieten van leuke en spannende attracties, heerlijke oliebollen, churros en suikerspinnen. Ook waren er pony paardjes aanwezig en konden de VIP’s huifbedrijden en touwtje trekken.

Op woensdag werden de VIP’s vermaakt met een optreden van onze ambassadeur Danny Smoorenburg. Met zijn gezellige Hollandse nummers en zijn vrolijke lach trok hij al snel de aandacht van alle bezoekers.  “Zo mooi om mensen te zien genieten van de kermis”, schreef hij later op zijn Facebook-pagina.

VIP Mees bezocht op donderdag samen met zijn moeder Quirine en een vriendin de Fair. Mees is zowel lichamelijk als geestelijk beperkt, maar dankzij de hulp van enkele vrijwilligers kon ook hij gezellig meedraaien in de rups en de zweefmolen. En wat heeft hij genoten!

Clowns Boebes en Slobje waren natuurlijk ook weer van de partij. Dit keer hadden zij allerlei gekke hoeden en pruiken meegenomen waarmee de VIP’s maar al te graag op de foto wilden. De leukste foto’s vind je onderaan deze pagina. Wil je meer foto’s bekijken dan kan dat op onze Facebook-pagina.

Na afloop van de Fair trok een huilende VIP onze aandacht. Hij mistte SHAMAJO en de kermis. Gelukkig konden we hem troosten met een mooie folder van SHAMAJO. Blij en dankbaar vertrok hij met zijn begeleider naar huis…

Deze Fair konden we niet organiseren zonder de hulp van onze vrijwilligers, ’s Heeren Loo ZorggroepJohanna KinderFonds en onze donateurs. Hartelijk bedankt!

Ook willen wij alle winkeliers bedanken die ons gedurende deze twee dagen hebben gesponsord met hun heerlijke producten. Onze vrijwilligers ontbrak het aan niets. Zij hebben genoten van alle lekkernijen!

AGF Speciaalzaak ’t Klokhuus, Albert Heijn Bennekom, Albert Heijn Bunschoterplein, Albert Heijn XL Ede, Avablooms, Bakkerij Bart Ede, Bakkerij van der Wal Wekerom, Bakkerij Waal Harskamp, Boni Supermarkt Ede, Brood & Co Ede, Brood & Zo Kerkdriel, Cafetaria Brobbel Harskamp, De Bourgondiër Zaltbommel, Els Fokkema, Estafette Biologische Eetwinkel Ede, Friesland Campina Riedel Ede, Hoveniersbedrijf De Driesprong Ede, Ollieb en Geintje Zaltbommel, Parkhotel De Bosrand, PLUS Supermarkt Harskamp, Slagerij ’t Pleintje Harskamp, Slagerij Wilbrink Otterlo, Slijterij Luuc van Poort Zaltbommel, Slijterij De Vergulde Leeuw Harskamp, Steakhouse Amadeus Ede, Van Voorst en Hardeman Glutenvrije webshop, Wijnhuis Bennekom bedankt voor jullie enthousiasme en bijdrage!

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie