Je bekijkt nu Data SHAMAJO-evenementen voorjaar en zomer 2017 zijn bekend!

Data SHAMAJO-evenementen voorjaar en zomer 2017 zijn bekend!

In het voorjaar en de zomer van 2017 staan er weer veel leuke evenementen voor onze VIP’s op het programma. We hopen ook dit jaar weer voor een heleboel vrolijke gezichten te zorgen. De volgende evenementen zijn er te verwachten:

  • 3 en 4 mei – SHAMAJO-Fair Ede
    Op woensdag 3 en donderdag 4 mei vindt weer onze jaarlijkse SHAMAJO-Fair plaats in Ede in samenwerking met ’s Heeren Loo Zorggroep. Ook dit jaar kunnen de VIP’s weer genieten van veel leuke attracties, zoals o.a. een draaimolen, een rups en een zweefmolen. En natuurlijk is er ook wat lekkers te krijgen. Verder kun je op de foto met onze mascottes Lofmie & Fielmie en  een rondje rijden op de paardjes.
  • 17 en 18 mei – SHAMAJO-Fair Ermelo
    Op woensdag 17 en donderdag 18 mei organiseren wij voor de tweede keer onze SHAMAJO-Fair in Ermelo. Ook deze Fair organiseren wij in samenwerking met ’s Heeren Loo Zorggroep. Onze VIP’s kunnen hier genieten van een nostalgische kermis waar natuurlijk ook iets lekkers te krijgen is. Verder lopen onze mascottes Lofmie en Fielmie weer rond. Zet deze dagen dus maar groot in je agenda!
  • 21 juni – SHAMAJO-Cruise
    Dit jaar is er weer een fantastische SHAMAJO-Cruise te beleven in Kerkdriel. Dit doen we in samenwerking met het door ons zeer gewaardeerde Van Gent Watersport. Vanaf de prachtig nabij de Maas gelegen jachthaven vertrekken we in één grote stoet van luxe sloepen en open kuipboten naar het pittoreske vestingstadje Heusden. Daar gaan we aan wal om lekker van pannenkoeken te smullen en hierna varen we weer terug naar Kerkdriel.

Zie onze pagina Evenementen voor meer informatie over ieder evenement en de deelnamemogelijkheden!

Jolanda van der Velde

"Sinds 2011 zet ik me met plezier in voor Wensstichting SHAMAJO. Iets kunnen betekenen voor (ernstig) meervoudig gehandicapten geeft me veel voldoening en vreugde." Teamcoördinator PR & Communicatie

Geef een reactie