Je bekijkt nu De SHAMAJO-Cruise: een dag om niet te vergeten

De SHAMAJO-Cruise: een dag om niet te vergeten

Woensdag 10 juni jl. organiseerden wij wederom onze jaarlijkse SHAMAJO-Cruise. Deze boottocht van Kerkdriel naar Heusden en terug is één van de vele evenementen die we organiseren voor onze VIP’s. Een evenement waar zij altijd met veel spanning en plezier naar uitkijken.

Om 9.00 uur stonden de eerste VIP’s al te popelen bij Van Gent Watersport om zich te kunnen aanmelden voor de SHAMAJO-Cruise. Voorzitter Jan Kregting opende de dag met een toespraak waarin hij iedereen bedankte voor hun inzet. Er is namelijk door heel veel mensen heel hard gewerkt om deze dag mogelijk te kunnen maken.

Na de toespraak van burgemeester Van Kooten van de gemeente Maasdriel werden alle VIP’s naar de boten begeleid. Zo’n 100 VIP’s, 60 begeleiders en 30 vrijwilligers gingen aan boord van partyschip de Columbus en een aantal luxe sloepen en open kuipboten. Nadat het startschot was gegeven door middel van het afschieten van een vuurpijl begon de ruim 2 uur durende heenreis naar het prachtige vestingstadje Heusden. Een reis die voor onze VIP’s heel bijzonder is. Zij kunnen even onbeperkt genieten van veel persoonlijke aandacht en dat is waar het om draait.

Op het water werd de SHAMAJO-Cruise begeleid door een aantal duikers in aparte bootjes, om de veiligheid te waarborgen. De grote politieboot achteraan de stoet en de kleine, maar erg snelle interventieboot maakten de colonne van boten compleet. Eenmaal in Heusden aangekomen, kon iedereen genieten van een overheerlijke pannenkoek van De Pannekoekenbakker. Rond 16.30 uur voeren alle boten de jachthaven van Kerkdriel weer in, om daar – na een lange dag – de VIP’s met tevreden gezichten weer aan wal te zetten. Al met al was deze editie van onze SHAMAJO-Cruise er weer één om niet te vergeten, voor zowel de VIP’s als alle betrokkenen.

Deze Cruise konden we niet organiseren zonder de hulp van vele vrijwilligers, booteigenaren, waterpolitie, huisarts R. van de Meent, Reddingsbrigade Oss, Van Gent Watersport, De Pannekoekenbakker, Bistro ‘In Petto’ en onze donateurs. Hartelijk bedankt!

Fotografie door:

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie