Je bekijkt nu Wensstichting SHAMAJO vervult droomwens van Thijs (10) tijdens SHAMAJO-Fair in Ede

Wensstichting SHAMAJO vervult droomwens van Thijs (10) tijdens SHAMAJO-Fair in Ede

Op woensdag en donderdag 3 en 4 mei organiseerde Wensstichting SHAMAJO voor de elfde keer een Fair op het terrein van ’s Heeren Loo in Wekerom.  Deze kermis wordt jaarlijks georganiseerd voor mensen met een (ernstige meervoudige) beperking. Ongeveer 500 bezoekers hebben wederom genoten van de verschillende attracties en allerlei lekkers.

Onder deze bezoekers was ook de 10-jarige Thijs. Thijs heeft een lichamelijke en geestelijke beperking, is o.a. rolstoelgebonden en kan niet praten. Ieder jaar brengt hij, samen met zijn ouders en opa en oma, een bezoekje aan de kermis in Wekerom. Al jarenlang is Thijs dol op knuffel Lofmie, één van de mascottes van SHAMAJO. Lofmie is erg speciaal voor Thijs en gaat dan ook overal mee naartoe.

Twee weken voor de Fair kregen wij een wensaanvraag binnen van vader Marco. “Wat zou het leuk zijn voor Thijs als hij de ‘echte’ Lofmie zou kunnen ontmoeten. Kunnen jullie een meet and greet voor hem regelen?”

De wensvervullers van SHAMAJO gingen direct aan de slag. Op donderdag 4 mei stonden Lofmie en Fielmie klaar om Thijs en zijn familie te verwelkomen. Samen liepen ze een rondje over het terrein. Lofmie ging zelfs samen met Thijs in de draaimolen.

Moeder Sandra vertelt: “De meet and greet was erg leuk! Wat overweldigend voor Thijs maar zeker ook ontzettend bijzonder. Alles was uit de kast gehaald om het voor Thijs een hele speciale dag te laten worden en dat is zeker gelukt! Tot een kakelverse nieuwe Lofmie en een stoere trui aan toe. Wat is ie verwend!!! Wij werden er ontzettend blij van en kijken terug op een hele bijzondere dag. Wij willen SHAMAJO en alle vrijwilligers hier hartelijk voor bedanken. Fantastisch als dit voor jouw kind wordt gedaan!”

“Wij zijn erg blij dat we dit voor Thijs hebben kunnen regelen. Thijs heeft toch een speciaal plekje in ons hart. Fijn om hem en zijn familie zo te zien genieten.” Aldus één van de wensvervullers.

Lees ook het nieuwsbericht ‘Thijs en Lofmie: twee handen op één buik’ op onze website.

Bekijk onderaan deze pagina de leukste foto’s van Thijs en Lofmie. Wil je meer foto’s bekijken van deze Fair dan kan dat op onze Facebook-pagina.

Deze Fair konden we niet organiseren zonder de hulp van onze vrijwilligers, ’s Heeren Loo ZorggroepJohanna KinderFonds en onze donateurs. Hartelijk bedankt!

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Dit bericht heeft één reactie

  1. Leila Jokinen

    Het is zo hartverwarmend om pure plezier op het gezicht van het kind te zien. Geweldig. Daar wordt iedereen toch blij van.

Geef een reactie