Duckrace Zaltbommel

Doe mee aan de Duckrace voor SHAMAJO

Op zondagmiddag 8 september organiseert de Ronde Tafel Bommelerwaard een Duckrace ten behoeve van Wensstichting SHAMAJO. De race start om 14.00 uur op het Parkeiland in de wijk De Waluwe in Zaltbommel. Tijdens en na de race is er van alles te beleven: gezellige muziek, kraampjes en er is natuurlijk allerlei lekkers te krijgen.

Wil je meedoen met de race? Een eendje kost slechts €2,- Ze zijn te koop via het bestuur van de Ronde Tafel: bestuurrt194@gmail.com De volledige opbrengst is voor SHAMAJO.

Als je meedoet, kun je bovendien kans maken op leuke prijzen!

1e prijs: Ballonvaart voor 2 personen

2e prijs: Digitale Sony Fotocamera

3e prijs: Een dagje BMW rijden

Er zijn ook bedrijfseenden te koop. Voor €100,- kun je een grote opblaaseend zelf pimpen met bijvoorbeeld bedrijslogo, bedrijfskleuren of andere producten. Mooie reclame voor je bedrijf dus! Je krijgt een drankje aangeboden en een statafel om van de race te kunnen genieten. (Bedrijven maken geen kans op bovenstaande prijzen).

De prijzen worden mogelijk gemaakt door STIPT.advocaten en Fotolux fotospeciaalzaak uit Zaltbommel. De kleine eendjes zijn ook te koop bij Fotolux. Een foto-impressie van de Duckrace:

 

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie