Duckrace Sponsoractie Wensstichting SHAMAJO

Duckrace haalt ruim 10.000 euro op voor SHAMAJO

Tafelronde 194 Bommelerwaard hield op zondag 8 september een geslaagde Duckrace om geld in te zamelen voor Wensstichting SHAMAJO. Bij het Parkeiland in de Waluwe werd een traject van vijfhonderd meter uitgezet waarin maar liefst zesduizend eendjes werden losgelaten. Onder een stralend zonnetje was het gezellig druk op het Parkeiland in Zaltbommel.

Veel toeschouwers keken toe hoe de duizenden eendjes in het water werden gelaten. Vervolgens begon de spannende strijd. Want welk eendje komt als eerste over de finish? Iets na half 4 werd het winnende eendje bekend gemaakt. Ook de grote, gepimpte bedrijfseenden trokken veel bekijks. Het mooie weer. De fleurige eendjes en het nodige enthousiasme van de vrijwilligers waren ingrediënten voor een mooie opbrengst. Uiteindelijk werd er meer dan 10.000 euro opgehaald.

Bekijk hier een video van de Duckrace, gemaakt door Oké TV.

Wensstichting SHAMAJO bedankt de leden van de Tafelronde 194 Bommelerwaard, de SHAMAJO-vrijwilligers en iedereen die een bedrijfseend of klein eendje heeft gekocht. Dankzij deze mooie opbrengst kan SHAMAJO ook volgend jaar weer leuke evenementen organiseren en droomwensen vervullen voor de VIP’s. Houd de evenementenkalender in de gaten.

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie