Je bekijkt nu Nieuwe website voor SHAMAJO!

Nieuwe website voor SHAMAJO!

Zoals je wellicht al ziet heeft SHAMAJO een nieuwe website. Op deze site gaan we iedereen vanaf nu op de hoogte houden van alles wat met SHAMAJO te maken heeft. Of het nu gaat over de evenementen of leuke nieuwtjes, het is hier allemaal te lezen.

Een van de grootste veranderingen aan de site is het feit dat we nu een webshop hebben! Hier kan iedereen de leukste SHAMAJO-spulletjes kopen. Variërend van Lofmie en Fielmie knuffels tot pennen en USB-sticks. Snuffel hier dus gerust even rond voor een leuk cadeautje.

We hopen dat je de nieuwe website mooi vindt. Hieronder bij reacties of via Facebook of Twitter kun je aan ons laten weten wat je ervan vindt. Daar zijn we namelijk erg benieuwd naar!

Jolanda van der Velde

"Sinds 2011 zet ik me met plezier in voor Wensstichting SHAMAJO. Iets kunnen betekenen voor (ernstig) meervoudig gehandicapten geeft me veel voldoening en vreugde." Teamcoördinator PR & Communicatie

Dit bericht heeft 5 reacties

 1. Ria en Gerrit Polman

  Wij ouders van Teresxa willen al de vrijwilligers en sponsoren erg hartelijk bedanken voor de geweldige middag die ze vanmiddag mocht beleven tijdens het kerstconcert in Den Bosch vanmiddag.
  Ze heeft ontzettend genoten en zal er zeker nog maanden over spreken.
  Een knuffel voor allemaal Gerrit en Ria

 2. Martin

  Complimenten aan iedereen die aan de mooie nieuwe site heeft meegewerkt. Ziet er erg strak en fris uit! Bedankt

 3. Michelle van Heerebeek

  De website is super mooi geworden!! En ook de webshop is een mooie aanvulling!

  Wordt allemaal donateur of vrijwilliger want het is zo’n mooi goed doel! De VIP’s zien stralen op zo’n dag (evenement) is het mooiste wat er is!

  Zie jullie bij de Cruise. Groetjes Michelle van Heerebeek

 4. Boebes

  Top gedaan!!!
  Gisteren jullie naam nog doorgegeven en kom ik op de nieuwe site terecht.
  Koningsdag en de lancering van de nieuwe SHAMAJO-site, dubbel feestje te vieren dus hopelijk levert het veel acties, donaties en vrijwilligers op want dat komt de VIP’s van SHAMAJO toe.
  Ziet er prachtig uit!
  Succes ermee en tot in Ede .

  1. Jolanda van der Velde

   Beste Boebes,

   Bedankt voor je complimenten en enthousiaste reactie! We zien je graag weer in Ede.

   Hartelijke SHAMAJO-groet

Geef een reactie