SHAMAJO geeft meervoudig gehandicapten ruimte voor plezier

Het is niet altijd makkelijk om met een (meervoudig) gehandicapte naar een pretpark of evenement te gaan. De attracties zijn er vaak niet voor geschikt of er is onvoldoende begeleiding. Daarom organiseert SHAMAJO verschillende evenementen en activiteiten waarbij de VIP’s, zoals wij mensen met een beperking noemen, in het zonnetje worden gezet. Zo kunnen ook zij een leuk dagje uit. Bij onze activiteiten is altijd voldoende deskundige begeleiding aanwezig.

Een aangepaste kermis, een spectaculaire boottocht en een unieke ride

Waar kun je aan denken? SHAMAJO organiseert meerdere Fairs per jaar waarbij de nostalgische kermis tot leven komt. Van draaimolen tot suikerspin: je kunt het er allemaal vinden. En uiteraard mogen onze bezoekers overal zo vaak in als ze willen. Ook organiseren we jaarlijks een boottocht. Wij noemen dit de SHAMAJO-Cruise. We varen dan in luxe jachten en open kuipboten van Kerkdriel naar Heusden en genieten daar van een lekkere pannenkoek. Verder proberen wij elk jaar een SHAMAJO-Ride te organiseren.

Kijk bij onderstaande evenementenkalender om te zien welke activiteiten er op de planning staan.

In ons nieuwsoverzicht vind je alle evenementen en activiteiten die wij onlangs hebben georganiseerd.

Evenementenkalender

SHAMAJO-Cruise 2024

SHAMAJO-Cruise 2024

19-06-2024    
09.30 - 17.00
In 2024 organiseren we wederom in samenwerking met Van Gent Watersport en Waterfeesten.nl onze zeer gewaardeerde SHAMAJO-Cruise.
SHAMAJO-Ride 2024

SHAMAJO-Ride 2024

24-08-2024    
09.00 - 16.00
Waar en wanneer? In 2024 organiseren we wederom een SHAMAJO-Ride: een toertocht met motoren en trikes voor meervoudig gehandicapten en mensen met een verstandelijke beperking. [...]