SHAMAJO-Cruise 2018: boottocht voor gehandicapten

Wanneer

20-06-2018    
09.30 - 17.30

Waar

Van Gent Watersport
Zandstraat 11, Kerkdriel, 5331 PG

Evenement type

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

Ook in 2018 organiseren we wederom in samenwerking met Van Gent Watersport in Kerkdriel onze zeer gewaardeerde SHAMAJO-Cruise: een boottocht voor meervoudig gehandicapten en mensen met een verstandelijke beperking.

Boottocht voor gehandicapten: waar en wanneer?

Op woensdag 20 juni is het zo ver! Wij verwachten dan de VIP’s, zoals wij (meervoudig) gehandicapten noemen, en hun begeleiders om half tien voor een kop koffie, thee of limonade en een lekker plakje cake. Vanaf de prachtig nabij de Maas gelegen jachthaven Van Gent in Kerkdriel varen we in één grote stoet van luxe sloepen en open kuipboten naar het prachtige vestingstadje Heusden.

Boottocht voor gehandicapten: vermaak tijdens het varen

Zanger en ambassadeur Danny Smoorenburg zorgt voor een feestelijk begin van de dag. Tijdens de Cruise zijn onze mascottes Lofmie en Fielmie én onze lieve en inmiddels ‘wereldberoemde’ SHAMAJO-clowns Boebes en Slobje natuurlijk ook van de partij. Ook kunnen we weer genieten van muzikale begeleiding op het water.

In Heusden gaan we aan wal om in het welbekende ‘SHAMAJO’ pannenkoekenrestaurant gezellig onze heerlijke lunch te nuttigen. Met volle buiken vertrekken we weer in één grote stoet van boten over het water naar Kerkdriel waar we rond half zes weer zullen arriveren.

Natuurlijk wordt ook de veiligheid zeer goed in acht genomen. De tocht vindt plaats onder escorte van de Reddingsbrigade uit Oss. Daarnaast is er een arts stand-by.

In het pannenkoekenrestaurant is een invalidentoilet aanwezig.

Boottocht voor gehandicapten: aanmelden

Voor onze cruise dien je je vooraf aan te melden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dhr. J. de Jongh: jandejongh@shamajo.nl Aanmelden kan tot 1 juni 2018. Wees er snel bij, want vol is vol! De kosten voor deelname bedragen €27,50. Een VIP mag één gratis begeleider meenemen.

Partners en donateurs

Naast de inzet van vele betrokken vrijwilligers wordt de Cruise mede mogelijk gemaakt door Van Gent Watersport, Waterfeesten.nl, De Pannekoekenbakker Heusden, Waterpolitie Tiel, Reddingsbrigade Oss, Bistro ‘In Petto’ uit Rossum en particuliere donateurs en bedrijfspartners. Het is natuurlijk fantastisch dat deze organisaties ons ondersteunen en daar zijn wij hen ook erg dankbaar voor.

Vastlegging op film en video

Fotografen en filmers leggen de vele leuke momenten op onze Fair vast. Foto’s en films bieden immers een leuk aandenken aan deze twee bijzondere dagen. Bovendien ondersteunen ze onze promotionele doeleinden, waarvoor deze ook worden gebruikt.

Aanwezigheid op de Fair betekent toestemming dat de deelnemende VIP’s en overige bezoekers gefotografeerd en gefilmd mogen worden, tenzij vóóraf schriftelijk per email (communicatie@shamajo.nl) of bij aanmelding in de ingangstent aan onze stichting kenbaar is/wordt gemaakt hiervoor geen toestemming te verlenen. Wij treffen dan ter plekke maatregelen voor deze bezoeker(s).

Volg ons op Facebook, Twitter of Instagram voor de laatste updates!

Alvast in de stemming komen en wat foto’s bekijken? Kijk onderaan deze pagina!

Het verslag lezen van de SHAMAJO-Cruise 2017?

Benieuwd naar onze andere activiteiten voor meervoudig gehandicapten?

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_icon_box position=’top’ boxed=” icon=’ue806′ font=’entypo-fontello’ title=’Graag tot ziens op 20 juni 2018!’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#’ custom_content=’#’ color=’custom’ custom_bg=’#910d84′ custom_font=’#ffffff’ custom_border=’#910d84′][/av_icon_box]

[av_masonry_gallery ids=’1704,1711,1708,1703,1712,1710,1709,1706,1702,1701,1705,1707′ items=’24’ columns=’3′ paginate=’pagination’ size=’flex’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’title excerpt’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=”]