SHAMAJO-Cruise 2024

Wanneer

19-06-2024    
09.30 - 17.00

Waar

Van Gent Watersport
Zandstraat 11, Kerkdriel, 5331 PG

Evenement type

Waar en wanneer?

In 2024 organiseren we wederom in samenwerking met Van Gent Watersport en Waterfeesten.nl onze zeer gewaardeerde SHAMAJO-Cruise: een boottocht voor meervoudig gehandicapten en mensen met een verstandelijke beperking.

Op woensdag 19 juni is het zover! Wij verwachten dan de VIP’s, zoals wij (meervoudig) gehandicapten noemen, en hun begeleiders om half tien voor een kop koffie, thee of limonade en een lekker plakje cake. Vanaf de prachtig nabij de Maas gelegen jachthaven Van Gent in Kerkdriel varen we in één grote stoet van luxe sloepen en jachten naar het prachtige vestingstadje Heusden.

Vermaak tijdens het varen

Het Ontmoetingskoor staat garant voor een feestelijk begin van de dag. Tijdens de Cruise zorgt clown Plons voor het nodige vermaak. En ook op het water kunnen we weer genieten van muzikale begeleiding.

In Heusden gaan we aan wal om in het welbekende ‘SHAMAJO’ pannenkoekenrestaurant gezellig onze heerlijke lunch te nuttigen. Met volle buiken vertrekken we weer in één grote stoet van boten over het water naar Kerkdriel waar we rond vijf uur weer zullen arriveren.

Natuurlijk wordt ook de veiligheid zeer goed in acht genomen. De tocht vindt plaats onder escorte van de Reddingsbrigade uit Oss. Daarnaast is er een arts stand-by.

In het pannenkoekenrestaurant is een invalidentoilet aanwezig.

Hoe kan ik me aanmelden?

Voor onze Cruise dien je vooraf je ticket te kopen.

Tickets zijn online beschikbaar via deze link.

Let op! Je kiest direct voor een grote of kleine boot. Je ticket is meteen je toegangsbewijs voor de boot dus zorg dat je hem op de dag bij je hebt (uitgeprint of op je telefoon).

De kosten voor deelname bedragen €30,00 + €1,00 servicekosten. Een VIP mag één gratis begeleider meenemen.

De tickets zijn alleen online verkrijgbaar! Tickets kopen kan tot 1 juni 2024. Wees er snel bij, want vol is vol!

Tips nodig om te bestellen?

  • Je kunt meerdere tickets tegelijk kopen door eerst het aantal tickets te selecteren bijvoorbeeld 1 VIP met 1 begeleider, dan klik je op terug en kun je nog 2 VIP tickets los selecteren of 1 VIP met rolstoel en 1 begeleider. Je kunt dan alles samen afrekenen.
  • Je hebt voor iedere bestelling de gegevens van de hoofdboeker nodig en daarnaast per ticket de persoonsgegevens.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar Dhr. J. deJongh:

jandejongh@shamajo.nl (telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 op 06-52055201)

Volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste updates!

Alvast in de stemming komen? Bekijk hier de foto’s van de SHAMAJO-Cruise 2023.

Benieuwd naar onze andere activiteiten voor meervoudig gehandicapten?

Partners en donateurs

Naast de inzet van vele betrokken vrijwilligers wordt de Cruise mede mogelijk gemaakt door Van Gent Watersport, Waterfeesten.nl, De Pannekoekenbakker Heusden, Waterpolitie Tiel, Reddingsbrigade Oss, Bistro ‘In Petto’ uit Rossum en particuliere donateurs en bedrijfspartners. Het is natuurlijk fantastisch dat deze organisaties ons ondersteunen en daar zijn wij hen ook erg dankbaar voor.

Vastlegging op film en video

Fotografen en filmers leggen de vele leuke momenten tijdens onze Cruise vast. Foto’s en films bieden immers een leuk aandenken aan deze bijzondere dag. Bovendien ondersteunen ze onze promotionele doeleinden, waarvoor deze ook worden gebruikt.

Aanwezigheid bij de Cruise betekent toestemming dat de deelnemende VIP’s en overige bezoekers gefotografeerd en gefilmd mogen worden, tenzij vóóraf schriftelijk per email (communicatie@shamajo.nl) of bij aanmelding in de ingangstent aan onze stichting kenbaar is/wordt gemaakt hiervoor geen toestemming te verlenen. Wij treffen dan ter plekke maatregelen voor deze bezoeker(s).

>> Online tickets bestellen