SHAMAJO-Fair Ermelo 2018

Wanneer

30-05-2018 en 31-05-2018    
zie onderstaande tekst

Waar

's Heeren Loo
Witteland 5, Ermelo, 3853 HD

Evenement type

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

Op woensdag 30 en donderdag 31 mei organiseren wij wederom onze SHAMAJO-Fair in Ermelo. Deze Fair organiseren we in samenwerking met ’s Heeren Loo Zorggroep.

Onze Fair is op woensdag 30 mei vanaf 11.00 uur geopend. Om 12.00 uur vindt de feestelijke opening plaats. Tot 21.30 uur kunnen alle bezoekers naar hartenlust genieten van diverse attracties en allerlei lekkers. Op donderdag 31 mei openen wij onze deuren om 10.30 uur. Tot 15.00 uur maken we er met z’n allen een gezellig SHAMAJO-feest van.

Voor wie is deze Fair bedoeld

Wij organiseren jaarlijks diverse evenementen, waaronder Fairs, voor gehandicapten, van jong tot oud, die vanaf de geboorte (meervoudig) gehandicapt zijn en normaal gesproken, vanwege hun beperkingen, niet toekomen aan het beleven van een dergelijke ervaring. Wij noemen hen VIP’s.

Onze attracties zijn zoveel mogelijk aangepast aan de handicaps, zodat iedereen op zijn/haar eigen tempo en op zijn/haar eigen manier intens kan genieten.

Op onze evenementen komen onze gehandicapte bezoekers altijd op de eerste plaats en draait alles om hen. Zij krijgen bij onze attracties ook altijd voorrang. Ze zijn natuurlijk niet voor niets onze VIP’s!

Wat is er te doen op onze Fair

Er is een grote draaimolen die ook voor onze rolstoelgebruikende VIP’s toegankelijk is gemaakt, een ouderwetse zwanenzweefmolen en een snelle rupsbaan. Ook is er een zweefbank en zijn er botsauto’s voor de meer avontuurlijke VIP’s.

Het geheel wordt opgeluisterd door een nostalgische muziekcarrousel.  Verder is er een poffertjeskraam, een Oud-Hollandsche gebak- en oliebollenkraam en een suikerspinkraam.

Onze ‘wereldberoemde’ SHAMAJO-clowns Boebes en Slobje lopen rond en er rijden huifbedden. Bij de huifbedden kan gebruik gemaakt worden van een tillift. Hiervoor dienen de VIP’s in een eigen rolstoelzak te zitten. Aan de begeleiders het vriendelijke verzoek zelf te zorgen voor plaatsing van de VIP in deze rolstoelzak. De huifbedden zijn alleen toegankelijk voor onze VIP’s. Dit om de paarden niet te veel te vermoeien.

Op het fairterrein is voldoende toiletvoorziening voor onze VIP´s en overige gasten aanwezig.

Zoals altijd wordt het geheel weer vrolijk en kleurrijk aangekleed met ballonnen, versierde partytenten, parasols, tafels en stoelen.

Deelname aan deze Fair

Voor onze Fairs hoef je je vooraf niet aan te melden. Ook mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking die niet bij ’s Heeren Loo wonen, zijn van harte welkom.

De entree is gratis. Tevens heeft iedere bezoeker onbeperkt toegang tot alle attracties. VIP’s krijgen 2 gele munten voor patat en een snack en 2 rode munten die ze kunnen gebruiken voor een oliebol, poffertjes, suikerspin of touwtje trekken. De overige bezoekers betalen voor de gele munten €1,50 (friet en snack) en €1,- voor de rode munten. Consumptiemunten kunnen worden gekocht bij de ingangstent.

Vastlegging op film en video

Fotografen en filmers leggen de vele leuke momenten op onze Fair vast. Foto’s en films bieden immers een leuk aandenken aan deze twee bijzondere dagen. Bovendien ondersteunen ze onze promotionele doeleinden, waarvoor deze ook worden gebruikt.

Aanwezigheid op de Fair betekent toestemming dat de deelnemende VIP’s en overige bezoekers gefotografeerd en gefilmd mogen worden, tenzij vóóraf schriftelijk per email (communicatie@shamajo.nl) of bij aanmelding in de ingangstent aan onze stichting kenbaar is/wordt gemaakt hiervoor geen toestemming te verlenen. Wij treffen dan ter plekke maatregelen voor deze bezoeker(s).

Heb je vragen over deze Fair? Stuur dan een mail naar communicatie@shamajo.nl.

Klik hier voor de foto’s van vorig jaar!

Benieuwd naar onze andere activiteiten voor meervoudig gehandicapten?

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_icon_box position=’top’ boxed=” icon=’ue806′ font=’entypo-fontello’ title=’Graag tot ziens op 30 en/of 31 mei!’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#’ custom_content=’#’ color=’custom’ custom_bg=’#910d84′ custom_font=’#ffffff’ custom_border=’#910d84′][/av_icon_box]