SHAMAJO-Fair Rosmalen 2020: kermis gehandicapten

Wanneer

18-09-2020 en 19-09-2020    
zie onderstaande tekst

Waar

Cello
Waterleidingstraat 2, Rosmalen, Noord-Brabant, 5244 PE

Evenement type

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

Update ivm corona:

In overleg met Cello is besloten om de Fair dit jaar te cancellen. De impact van het coronavirus en de angst en terughoudendheid van cliënten, medewerkers en vrijwilligers om weer bij elkaar te komen is een reëel punt. 

 

Ook dit jaar organiseren wij deze Fair in samenwerking met Cello. Het evenement vindt plaats op locatie de Binckhorst in Rosmalen. Op vrijdag is de fair geopend van 13.00 – 21.30 uur. Zaterdag zijn we geopend van 11.00 – 17.00 uur.

Voor wie is deze Fair bedoeld

Wij organiseren jaarlijks diverse evenementen. Onze Fairs zijn bedoeld voor personen die (meervoudig) gehandicapt zijn. Normaal gesproken komen zij, vanwege hun beperkingen, niet toe aan het beleven van een dergelijke ervaring. Wij noemen hen VIP’s.

Onze attracties zijn zoveel mogelijk aangepast aan de handicaps, zodat iedereen op zijn/haar eigen tempo en op zijn/haar eigen manier intens kan genieten.

Op onze evenementen komen onze gehandicapte bezoekers altijd op de eerste plaats en draait alles om hen. Zij krijgen bij onze attracties ook altijd voorrang. Ze zijn natuurlijk niet voor niets onze VIP’s!

Wat is er te doen op onze Fair

Er is een grote draaimolen die ook voor onze rolstoelgebruikende VIP’s toegankelijk is gemaakt, een ouderwetse zwanenzweefmolen en een snelle rupsbaan. Ook zijn er weer botsauto’s én een polyp voor de meer avontuurlijke VIP! Bovendien kunnen de VIP’s weer genieten van het speciaal ontwikkelde SHAMAJO-springkussen mét snoezelruimte.

Het geheel wordt opgeluisterd door een nostalgische muziekcarrousel. Verder is er een Oud-Hollandsche gebak- en oliebollenkraam en een suikerspinkraam. Ook zijn er frietjes en ijsjes te verkrijgen.

Op het fairterrein is voldoende toiletvoorziening voor onze VIP´s en overige gasten aanwezig.

Zoals altijd wordt het geheel weer vrolijk en kleurrijk aangekleed met ballonnen, versierde partytenten, parasols, tafels en stoelen. Ook zijn er optredens van verschillende artiesten.

Deelname aan deze Fair

Voor onze Fairs hoef je je vooraf niet aan te melden. De entree is voor alle bezoekers gratis. Ook de attracties zijn gratis toegankelijk. Ook mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking die niet bij Cello wonen, zijn van harte welkom.

Op onze Fair zijn consumptiebonnen te koop voor o.a. oliebollen, suikerspinnen, churros, frietjes, ijsjes, drankjes en voor het touwtjetrekken.

Vastlegging op film en video

Fotografen en filmers leggen de vele leuke momenten op onze Fair vast. Foto’s en films bieden immers een leuk aandenken aan deze twee bijzondere dagen. Bovendien ondersteunen ze onze promotionele doeleinden, waarvoor deze ook worden gebruikt.

Aanwezigheid op de Fair betekent toestemming dat de deelnemende VIP’s en overige bezoekers gefotografeerd en gefilmd mogen worden, tenzij vóóraf schriftelijk per email (communicatie@shamajo.nl) of bij aanmelding in de ingangstent aan onze stichting kenbaar is/wordt gemaakt hiervoor geen toestemming te verlenen. Wij treffen dan ter plekke maatregelen voor deze bezoeker(s).

Klik hier om de foto’s van twee jaar geleden te bekijken.

Benieuwd naar onze andere activiteiten voor meervoudig gehandicapten?

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_icon_box position=’top’ boxed=” icon=’ue806′ font=’entypo-fontello’ title=’Graag tot ziens op 18 en/of 19 september!’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#’ custom_content=’#’ color=’custom’ custom_bg=’#910d84′ custom_font=’#ffffff’ custom_border=’#910d84′][/av_icon_box]