SHAMAJO-Fair Rosmalen 2018

Wanneer

14-09-2018 en 15-09-2018    
zie onderstaande tekst

Waar

Cello
Waterleidingstraat 2, Rosmalen, Noord-Brabant, 5244 PE

Evenement type

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 september vindt wederom onze tweejaarlijkse SHAMAJO-Fair plaats in Rosmalen. Ook dit jaar organiseren wij deze Fair in samenwerking met Cello. Op vrijdag is de fair geopend van 13.00 – 21.30 uur. Zaterdag zijn we geopend van 11.00 – 17.00 uur.

Voor wie is deze Fair bedoeld

Wij organiseren jaarlijks diverse evenementen, waaronder Fairs, voor gehandicapten, van jong tot oud, die vanaf de geboorte (meervoudig) gehandicapt zijn en normaal gesproken, vanwege hun beperkingen, niet toekomen aan het beleven van een dergelijke ervaring. Wij noemen hen VIP’s.

Onze attracties zijn zoveel mogelijk aangepast aan de handicaps, zodat iedereen op zijn/haar eigen tempo en op zijn/haar eigen manier intens kan genieten.

Op onze evenementen komen onze gehandicapte bezoekers altijd op de eerste plaats en draait alles om hen. Zij krijgen bij onze attracties ook altijd voorrang. Ze zijn natuurlijk niet voor niets onze VIP’s!

Wat is er te doen op onze Fair

Er is een grote draaimolen die ook voor onze rolstoelgebruikende VIP’s toegankelijk is gemaakt, een ouderwetse zwanenzweefmolen en een snelle rupsbaan. Ook is er voor de eerste keer een ‘swing mill’ voor de meer avontuurlijke VIP!

Het geheel wordt opgeluisterd door een nostalgische muziekcarrousel. Verder is er een Oud-Hollandsche gebak- en oliebollenkraam en een suikerspinkraam. Ook zijn er frietjes en ijsjes te verkrijgen.

Op het fairterrein is voldoende toiletvoorziening voor onze VIP´s en overige gasten aanwezig.

Zoals altijd wordt het geheel weer vrolijk en kleurrijk aangekleed met ballonnen, versierde partytenten, parasols, tafels en stoelen.

Deelname aan deze Fair

Voor onze Fairs hoef je je vooraf niet aan te melden. De entree is voor alle bezoekers gratis. Ook de attracties zijn gratis toegankelijk. Ook mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking die niet bij Cello wonen, zijn van harte welkom.

Op onze Fair zijn consumptiebonnen te koop voor o.a. oliebollen, suikerspinnen, churros, frietjes, ijsjes, drankjes en voor het touwtjetrekken.

Vastlegging op film en video

Fotografen en filmers leggen de vele leuke momenten op onze Fair vast. Foto’s en films bieden immers een leuk aandenken aan deze twee bijzondere dagen. Bovendien ondersteunen ze onze promotionele doeleinden, waarvoor deze ook worden gebruikt.

Aanwezigheid op de Fair betekent toestemming dat de deelnemende VIP’s en overige bezoekers gefotografeerd en gefilmd mogen worden, tenzij vóóraf schriftelijk per email (communicatie@shamajo.nl) of bij aanmelding in de ingangstent aan onze stichting kenbaar is/wordt gemaakt hiervoor geen toestemming te verlenen. Wij treffen dan ter plekke maatregelen voor deze bezoeker(s).

Klik hier om de foto’s van twee jaar geleden te bekijken.

Benieuwd naar onze andere activiteiten voor meervoudig gehandicapten?

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_icon_box position=’top’ boxed=” icon=’ue806′ font=’entypo-fontello’ title=’Graag tot ziens op 14 en/of 15 september!’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#’ custom_content=’#’ color=’custom’ custom_bg=’#910d84′ custom_font=’#ffffff’ custom_border=’#910d84′][/av_icon_box]