SHAMAJO-Ride 2023

Wanneer

19-08-2023    
10.00 - 16.00

Waar

Stichting De Mispelhal
Dwarsweg 24, Zaltbommel

Evenement type

Waar en wanneer?

In 2023 organiseren we een SHAMAJO-Ride: een toertocht met motoren en trikes voor meervoudig gehandicapten en mensen met een verstandelijke beperking.

Op zaterdag 19 augustus is het zover! Wij verwachten dan de VIP’s, zoals wij (meervoudig) gehandicapten noemen, en hun begeleiders om tien uur voor een kop koffie, thee of limonade en een lekker plakje cake. Vanaf locatie De Mispelhal kunnen de VIP’s een mooie rit maken door de Bommelerwaard. Er zal een groot aantal trikes, motoren met zijspan en gewone motoren aanwezig zijn.

Elke VIP kan met de motor mee. Er zijn voldoende vrijwilligers aanwezig om te helpen tillen en waarschijnlijk is er ook een tillift aanwezig.

Vermaak tijdens de toertocht

Gedurende de hele dag is er muziek te beluisteren van onder andere het Ontmoetingskoor en kunnen de VIP’s genieten van ons aangepast springkussen met snoezelruimte. Natuurlijk is clown Plons ook van de partij. Er is een frietwagen aanwezig en bij ons eigen Rad van Fortuin zijn mooie prijzen te winnen!

Hoe kan ik me aanmelden?

Voor onze Ride dien je je vooraf aan te melden. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dhr. J. de Jongh: jandejongh@shamajo.nl

Aanmelden kan tot 1 augustus 2023. Wees er snel bij, want vol is vol! De kosten voor deelname bedragen € 10,00. Een VIP mag één gratis begeleider meenemen. Inbegrepen zijn 1 friet, 1 snack, 1 frisdrank en 1 gratis lot voor het Rad van Fortuin. Consumpties zijn eventueel ook los te koop voor een schappelijke prijs.

Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter voor de laatste updates!

Benieuwd naar onze andere activiteiten voor meervoudig gehandicapten?

Partners en donateurs

Naast de inzet van vele betrokken vrijwilligers wordt de Ride mede mogelijk gemaakt door particuliere donateurs en bedrijfspartners. Het is natuurlijk fantastisch dat deze organisaties ons ondersteunen en daar zijn wij hen ook erg dankbaar voor.

Vastlegging op film en video

Fotografen en filmers leggen de vele leuke momenten tijdens onze Ride vast. Foto’s en films bieden immers een leuk aandenken aan deze bijzondere dag. Bovendien ondersteunen ze onze promotionele doeleinden, waarvoor deze ook worden gebruikt.

Aanwezigheid bij de Ride betekent toestemming dat de deelnemende VIP’s en overige bezoekers gefotografeerd en gefilmd mogen worden, tenzij vóóraf schriftelijk per email (communicatie@shamajo.nl) of bij aanvang van het evenement aan onze stichting kenbaar is/wordt gemaakt hiervoor geen toestemming te verlenen. Wij treffen dan ter plekke maatregelen voor deze bezoeker(s).