SHAMAJO-Ride 2024

Wanneer

24-08-2024    
09.00 - 16.00

Waar

Stichting De Mispelhal
Dwarsweg 24, Zaltbommel

Evenement type

Waar en wanneer?

In 2024 organiseren we wederom een SHAMAJO-Ride: een toertocht met motoren en trikes voor meervoudig gehandicapten en mensen met een verstandelijke beperking.

Op zaterdag 24 augustus is het zover! Wij verwachten dan de VIP’s, zoals wij (meervoudig) gehandicapten noemen, en hun begeleiders in de ochtend of de middag voor een kop koffie, thee of limonade. Je kunt kiezen of je om 09.30 uur of om 11.30 uur aanwezig wilt zijn. Vanaf locatie De Mispelhal kunnen de VIP’s een mooie rit maken door de Bommelerwaard. Er zal een groot aantal trikes, motoren met zijspan en solo motoren aanwezig zijn.

Elke VIP kan met de motor mee. Er zijn voldoende vrijwilligers aanwezig om te helpen tillen.

Vermaak tijdens de toertocht

Gedurende de hele dag is er muziek te beluisteren en kunnen de VIP’s genieten van ons aangepaste springkussen met snoezelruimte. Natuurlijk is clown Plons ook van de partij. Bij ons eigen Rad van Fortuin zijn mooie prijzen te winnen!

Hoe kan ik me aanmelden?

Voor onze Ride dien je vooraf je ticket te kopen.

Tickets zijn online beschikbaar via deze link.

Let op: Je kunt uit verschillende motoren kiezen. Ook kun je zelf kiezen voor de ochtendrit of de middagrit.

Aanmelden kan tot 1 augustus 2024. Wees er snel bij, want vol is vol!

De kosten voor deelname bedragen €10,00 voor de VIP en €5,00 voor de begeleider.

Inbegrepen zijn 1 friet, 1 snack en 1 frisdrank voor de VIP. Ook krijgt de VIP 1 gratis lot voor het Rad van Fortuin. Voor de begeleiding zijn consumpties los te koop voor een schappelijke prijs.

Heb je vragen stuur dan een mail naar Dhr. J de Jongh: jandejongh@shamajo.nl (telefonisch bereikbaar tussen 9.00 uur en 17.00 uur op 06-52055201)

Aanmelden motoren

Heb jij een motor, motor met zijspan of een trike en wil je onze VIP’s een onvergetelijke dag bezorgen? Meld je dan aan via shamajo-ride@hotmail.com

 

Volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste updates!

Alvast in de stemming komen? Bekijk de foto’s van de SHAMAJO-Ride 2023.

Benieuwd naar onze andere activiteiten voor meervoudig gehandicapten?

Partners en donateurs

Naast de inzet van vele betrokken vrijwilligers wordt de Ride mede mogelijk gemaakt door particuliere donateurs en bedrijfspartners. Het is natuurlijk fantastisch dat deze organisaties ons ondersteunen en daar zijn wij hen ook erg dankbaar voor.

Vastlegging op film en video

Fotografen en filmers leggen de vele leuke momenten tijdens onze Ride vast. Foto’s en films bieden immers een leuk aandenken aan deze bijzondere dag. Bovendien ondersteunen ze onze promotionele doeleinden, waarvoor deze ook worden gebruikt.

Aanwezigheid bij de Ride betekent toestemming dat de deelnemende VIP’s en overige bezoekers gefotografeerd en gefilmd mogen worden, tenzij vóóraf schriftelijk per email (communicatie@shamajo.nl) of bij aanvang van het evenement aan onze stichting kenbaar is/wordt gemaakt hiervoor geen toestemming te verlenen. Wij treffen dan ter plekke maatregelen voor deze bezoeker(s).

>> Online tickets bestellen