Dit evenement is voorbij. Klik hier voor informatie over het SHAMAJO VIP-concert 2019.

 

VIP-concert voor gehandicapten: waar en wanneer?

Frans Duijts, Marianne Weber, Danny Smoorenburg en Henk Damen zijn enkele artiesten die het levenslied ten gehore brengen tijdens het SHAMAJO VIP-concert op zaterdag 12 mei 2018 in de Kindertuin in Zaltbommel. Dit concert organiseren wij in het bijzonder voor (ernstig) meervoudig gehandicapten en mensen met een verstandelijke beperking. In samenwerking met BF Events, organisator van het bekende Lolliepop Festival, gaan we zorgen voor een uniek concert voor een bijzondere doelgroep.

Postere concert voor gehandicapten
Klik op de poster om te vergroten

VIP-concert voor gehandicapten: welke artiesten?

De artiesten kunnen niet wachten om voor onze VIP’s te mogen optreden. Die lachende gezichten zijn immers onbetaalbaar!

  • Blaaskapel Spuug-Zat: Onder muzikale begeleiding van Blaaskapel Spuug-Zat zullen onze vrijwilligers de plaatsen toewijzen.
  • Danny Smoorenburg: Onze ambassadeur zal, samen met De Boemeltjes, zorgen voor een spectaculaire opening van het concert.
  • De Boemeltjes: Een orkest waarin mensen met een verstandelijke beperking samen muziek maken. Ze spelen voornamelijk bekende Nederlandstalige liedjes en meezingers.
  • Henk Damen: Bekend van o.a. zijn hits Comment Ca Va en Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben.
  • Kapalone: Hij gaat zorgen voor veel LIEFDE en GEVOEL met zijn nummers In De 7e Hemel Met Jou en Helemaal Super.
  • Nelis Heesbeen: Staat garant voor een feestje met zijn nummers Gooi Jij Je Sleutel Nu Maar Weg en Ga Maar Weg Lazer Maar Op.
  • Marianne Weber: Een grote naam op ons concert en erg geliefd bij de doelgroep!
  • Frans Duijts: Als klap op de vuurpijl onze voormalig ambassadeur! Wie kent hem niet?

VIP-concert voor gehandicapten: kaartjes bestellen

Ga jij ook naar huis met die felbegeerde foto of handtekening van jouw favoriete artiest? Wil jij ook gezellig meezingen en dansen, knuffelen met onze mascottes Lofmie & Fielmie en genieten van een lekker frietje met mayo? Bestel dan direct je tickets. Met je aankoop steun je het werk van Wensstichting SHAMAJO en draag je bij aan een Nederland waarin meervoudig gehandicapten en mensen met een verstandelijke beperking ONbeperkt kunnen genieten!

In de mooie, grote tent is plaats voor ongeveer 450 bezoekers. De kaartverkoop loopt via Ticketkantoor. De prijs is €17,50 per ticket (inclusief service- en administratiekosten). Eén ticket geeft toegang aan één persoon. Eventuele begeleiders dienen ook tickets te bestellen. Via de blauwe buttons op deze pagina kun je je E-tickets bestellen en betalen met iDeal. De E-tickets ontvang je daarna direct per e-mail. Print vervolgens je tickets en toon ze bij de ingang van het evenement.

VIP-concert voor gehandicapten: locatie rolstoelvriendelijk

Er zijn voldoende zitplaatsen beschikbaar en de locatie is uiteraard rolstoelvriendelijk. Kom je met de auto? Er is parkeergelegenheid aan de Beersteeg. Vanaf de parkeerplaats is het nog 3 minuten lopen. Het terrein is voor bezoekers geopend vanaf 12.00 uur. Heb je meer vragen over het concert of over je tickets? Stuur een mail naar communicatie@shamajo.nl. Binnen twee werkdagen nemen we contact met je op.

Volg ons op Facebook, Twitter of Instagram voor de laatste updates!

Alvast in de stemming komen en wat foto’s bekijken? Kijk onderaan deze pagina!

Benieuwd naar onze andere activiteiten voor meervoudig gehandicapten?

Vastlegging op film en video

Fotografen en filmers leggen de vele leuke momenten tijdens het VIP-concert vast. Foto’s en films bieden immers een leuk aandenken aan deze bijzondere dag. Bovendien ondersteunen ze onze promotionele doeleinden, waarvoor deze ook worden gebruikt.

Aanwezigheid bij het VIP-concert betekent toestemming dat de deelnemende VIP’s en overige bezoekers gefotografeerd en gefilmd mogen worden, tenzij vóóraf schriftelijk per email (communicatie@shamajo.nl) of bij de entree van het concert aan onze stichting kenbaar is/wordt gemaakt hiervoor geen toestemming te verlenen. Wij treffen dan ter plekke maatregelen voor deze bezoeker(s).

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_icon_box position=’top’ boxed=” icon=’ue806′ font=’entypo-fontello’ title=’Graag tot ziens op 12 mei 2018!’ link=” linktarget=” linkelement=” font_color=’custom’ custom_title=’#’ custom_content=’#’ color=’custom’ custom_bg=’#910d84′ custom_font=’#ffffff’ custom_border=’#910d84′][/av_icon_box]

[av_masonry_gallery ids=’2395,2401,2399,2393,2394,2396,2400,2377,2397,2398,2402,2403,2154,2404,2405′ items=’24’ columns=’3′ paginate=’pagination’ size=’flex’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’title excerpt’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=”]