Je bekijkt nu Ook gewoon in de zweefbank en de rups

Ook gewoon in de zweefbank en de rups

Op woensdag 17 en donderdag 18 mei organiseerden wij onze tweede SHAMAJO-Fair in Ermelo in samenwerking met ’s Heeren Loo Zorggroep. Vorig jaar was de Fair vanaf de eerste minuut een groot succes. Of we dit jaar weer naar Ermelo wilden komen? Natuurlijk! Heel graag zelfs.

Het aantal aanmeldingen van vrijwilligers loog er niet om. Maar liefst 25 SHAMAJO-vrijwilligers en 10 bewoners van ’s Heeren Loo uit Nijkerk stonden beide dagen paraat om alles in goede banen te leiden. Ook de heren van omroep VED van ’s Heeren Loo droegen hun steentje bij.

Na de officiële opening door regiodirecteur Rianne van Eijk kon het feest dan echt beginnen. Een kermis waar je onbeperkt in alle attracties kunt en niet lang hoeft te wachten is natuurlijk fantastisch. De botsauto’s, rups, zweefbank, draaimolen en zweefmolen waren erg geliefd onder de bezoekers. Door hulp van de vele vrijwilligers konden ook de bewoners met een ernstige meervoudige beperking genieten van deze attracties. Voor de VIP’s die even wilden ontspannen was er de mogelijkheid om een rondje te rijden in een huifbed.

Clowns Boebes & Slobje waren twee dagen aanwezig om de bezoekers te vermaken met hun grappen en grollen en ook kon er weer flink worden geknuffeld met SHAMAJO-mascottes Lofmie en Fielmie. Ambassadeur Danny Smoorenburg zong weer de sterren van de hemel en bij het ‘Rad van SHAMAJO’ werden de mooiste prijzen gewonnen. Natuurlijk was er ook een heleboel lekkers te krijgen.  Er werd volop gesmuld van heerlijke oliebollen, poffertjes, suikerspinnen en patat.

Wij hebben weer enorm genoten van twee hele mooie dagen. Deze Fair konden we niet organiseren zonder de hulp van onze vrijwilligers, ’s Heeren Loo ZorggroepJKF Kinderfonds en onze donateurs. Hartelijk bedankt!

Bekijk onderaan deze pagina de leukste foto’s van deze Fair. Wil je meer foto’s bekijken van deze Fair dan kan dat op onze Facebook-pagina.

[av_masonry_gallery ids=’1732,1733,1734,1743,1735,1736,1741,1737,1742,1738,1739,1740′ items=’24’ columns=’3′ paginate=’pagination’ size=’flex’ gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’title excerpt’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av_uid=’av-2aacuq’]

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie