VIP’s genieten intens van SHAMAJO VIP-Kerstconcert

Meer dan 500 bezoekers hebben afgelopen zaterdagmiddag intens genoten van de optredens bij het SHAMAJO VIP-Kerstconcert in de Brabanthallen. 

Wat was het bijzonder om te zien hoe alle VIP’s intens hebben genoten van deze middag. Direct na aanvang van het concert barstte het feest los. De handen gingen de lucht in en er ontstonden verspreid over de zaal verschillende polonaises. Ook onze VIP’s met een meervoudige handicap deden enthousiast mee en ontroerden de andere bezoekers met hun stralende glimlach.

Enkele bezoekers hadden een plekje gevonden direct aan het podium en konden hun favoriete artiesten een hand geven. Ook was er een fotosessie met Frans Duijts en Danny Smoorenburg, de kersverse ambassadeur van Wensstichting SHAMAJO.

Veel van de aanwezige VIP’s kenden wij nog van onze andere evenementen: de SHAMAJO-Fairs en de SHAMAJO-Cruise. Maar we zagen ook veel nieuwe gezichten. Ontzettend leuk om weer zoveel VIP’s blij te kunnen maken. Wensstichting SHAMAJO wil iedereen bedanken voor zijn komst en enthousiasme!

Wil je meer foto’s bekijken dan kan dat via de volgende link. Hier kun je alle foto’s bekijken, maar niet downloaden. Het wachtwoord is @kerst.

Klik hier om alle foto’s te bekijken van het SHAMAJO VIP-Kerstconcert

Het SHAMAJO VIP-Kerstconcert werd mede mogelijk gemaakt door Libéma, Jan Vis Artiesten & Evenementen, De Nationale Theaterkassa, GO 4 it NOW! en het Johanna Kinderfonds.

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *