Je bekijkt nu VIP Esmee ontmoet Ernst en Bobbie!

VIP Esmee ontmoet Ernst en Bobbie!

Op woensdag 31 mei j.l. heeft Wensstichting SHAMAJO de droom van Esmee in vervulling laten gaan. Esmee (21) heeft een zeldzame gen afwijking en een verstandelijke en lichamelijke beperking. Esmee kan niet praten en ligt een groot gedeelte van de dag in een foetushouding. Zij is 24 uur per dag afhankelijk van anderen.  

Esmee is dol op Ernst en Bobbie. Ze heeft alle dvd’s en kent alle liedjes. Twee jaar geleden was Esmee erg ziek en zag het ernaar uit dat ze niet lang meer te leven had. Persoonlijk begeleidster Reggy schakelde Wensstichting SHAMAJO in om de droomwens van Esmee, een meet and greet met Ernst en Bobbie, in vervulling te laten gaan.

Op dit moment gaat het gelukkig goed met Esmee en daarom regelden de wensvervullers van SHAMAJO dat zij samen met haar ouders, zusje en begeleidster een voorstelling kon bijwonen van Ernst en Bobbie. Op woensdag 31 mei arriveerden Esmee, (stief)vader Peter, moeder Monique, zusje Veerle en persoonlijk begeleidster Reggy samen met wensvervullers Jan en Irma bij de Schouwburg in Cuijk. Hier werd Esmee als een echte VIP ontvangen. Tijdens het optreden kon je zien dat Esmee enorm genoot. Regelmatig maakte ze oogcontact en geluiden alsof ze wilde zeggen: “kijk eens hoe ik hier geniet en hoe leuk ik het vind!” In de pauze kreeg het gezelschap een drankje en wat lekkers aangeboden geheel verzorgd door de catering van Schouwburg Cuijk. Na het optreden kwam de klapper: de persoonlijke ontmoeting met Ernst en Bobbie! Ernst en Bobbie namen hier ruimschoots de tijd voor. En Esmee… zij vond al deze aandacht prachtig.

Na dit alles mocht iedereen genieten van een heerlijk menu in Brasserie de Poorten waar Esmee opnieuw verwelkomd werd als een echte VIP. Er was speciaal een tafel gereserveerd én gedekt voor ‘only VIP’s’ waarop heel veel kinderchocolade voor Esmee klaar stond!  Al het lievelingseten van Esmee werd geserveerd. Ze ‘kletste’ honderduit en genoot zichtbaar van al het lekkers en alle aandacht. Ook haar ouders, zusje en begeleidster genoten enorm en bespraken de mooie momenten tijdens het diner met elkaar na.

Moeder Monique vertelt: “de VIP-dag van Esmee was in één woord geweldig! De voorstelling van Ernst en Bobbie, de persoonlijke ontmoeting met hen en als afsluiting een VIP-diner met een geweldige ontvangst en heerlijke verwennerij: kinderchocolade, friet en frikandel. Esmee heeft genoten en ze kletste volop. Dan genieten wij ook!”

We kunnen terug kijken op een waardevolle dag. Een dag waar Esmee écht in het zonnetje werd gezet en als een VIP werd behandeld. Wensstichting SHAMAJO bedankt Ernst en BobbieSchouwburg Cuijk en Brasserie de Poorten voor hun enthousiaste bijdrage aan deze bijzondere dag. Bekijk hieronder de indrukwekkende foto’s.

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie