SHAMAJO-evenementen 2023

In 2023 weer SHAMAJO-evenementen!

We zijn heel erg blij dat we jullie kunnen vertellen dat we in 2023 weer een aantal evenementen gaan organiseren voor onze VIP’s! In februari 2019 vierden we ons 15-jarig jubileum. We wisten toen nog niet dat we in datzelfde jaar ook voorlopig onze laatste Cruise en VIP-concert zouden organiseren. Door Corona hebben we drie jaar lang helaas geen grote evenementen voor onze VIP’s kunnen opzetten. Het voorbereiden van onze evenementen kost veel tijd en lang bleef alles onzeker rondom Corona…

SHAMAJO-evenementen 2023

In het najaar van 2022 zijn we met het kernteam bij elkaar gekomen en hebben we besloten dat we er weer voor gaan! Dit betekent dat we in 2023 weer een SHAMAJO-Cruise willen organiseren, twee SHAMAJO-Fairs en zeer waarschijnlijk een SHAMAJO-Ride. Daarnaast gaan we natuurlijk weer een paar mooie hartenwensen vervullen!

Wij hebben er allemaal ontzettend veel zin in en we kunnen niet wachten om alle bekende gezichten weer te zien: onze VIP’s, hun familie en begeleiders, de medewerkers bij de instellingen, onze samenwerkingspartners, onze sponsoren en alle vrijwilligers. Wat hebben we iedereen gemist en vooral de lachende gezichten van de VIP’s.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van onze evenementen? Houd onze website in de gaten of volg ons op social media. Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. We hopen jullie allemaal snel weer te zien bij onze bijzondere evenementen!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *