Je bekijkt nu Jan Kregting HET Hart van Nederland

Jan Kregting HET Hart van Nederland

Maandag 10 mei 2010 is SHAMAJO-voorzitter Jan Kregting door SBS6 uitgeroepen tot HET Hart van Nederland. Massaal werd er de dagen voorafgaand aan de 5000e uitzending op de website van Hart van Nederland gestemd voor de verkiezing van HET Hart van Nederland.

SBS6 heeft de duizenden stemmen geteld, en maandag 10 mei in de late editie van Hart van Nederland werd de winnaar bekend gemaakt: Jan Kregting.

In de uitzending zagen we dat Jan ’s middags thuis te horen kreeg dat hij gewonnen had. Naast Jan’s vrouw José, dochter Sharon en zoon Joost, waren ook de twee vrijwilligers aanwezig die, los van elkaar, Jan hadden aangemeld: Dorien en Martin. Jan, José, Dorien en Martin werden in een grote witte limousine naar een luxe restaurant in Utrecht gereden waar zij konden genieten van een heerlijk diner. Iets wat bij Jan en José vrijwel nooit mogelijk is gezien hun thuissituatie.

Jan is heel erg blij met de gewonnen prijs en de oorkonde die hij in het SHAMAJO-kantoor zal ophangen. “Waar iedereen hem kan zien”, aldus Jan. Ook bedankte hij alle vrijwilligers die hem steeds ondersteunen, want zonder hen zou hij het werk voor SHAMAJO niet kunnen doen. Hij ziet deze prijs als een steun in de rug om door te gaan met dit bijzondere werk.

Wij feliciteren Jan van harte met de uitverkiezing en wensen hem heel veel succes met SHAMAJO in de toekomst!!

Jolanda van der Velde

"Sinds 2011 zet ik me met plezier in voor Wensstichting SHAMAJO. Iets kunnen betekenen voor (ernstig) meervoudig gehandicapten geeft me veel voldoening en vreugde." Teamcoördinator PR & Communicatie

Geef een reactie