Je bekijkt nu Kerstmarkt voor SHAMAJO

Kerstmarkt voor SHAMAJO

Op zaterdag 9 december organiseerde Irma Ubink voor de tweede keer een schuurmarkt voor Wensstichting SHAMAJO. Oliebollen, glühwein en een professionele zingende Kerstman zorgden voor een gezellige kerstsfeer in haar schuur aan de Ouwelsestraat in Gameren.

Het assortiment aan tweedehands spullen leek dit keer nog uitgebreider dan de vorige keer. Ondanks het barre winterse weer was de opkomst erg goed. Veel mensen hadden de kou getrotseerd om te komen shoppen voor SHAMAJO. Zij werden verwelkomd door een enthousiaste Kerstman en gingen tevreden weer naar huis met mooie tweedehands kerstspullen, boeken, kleding en meer.

De kerstmarkt heeft €759,- opgebracht voor SHAMAJO. Wij willen Irma bedanken voor haar enthousiasme en energie. Fantastisch wat zij allemaal voor elkaar krijgt. “Het was een zeer geslaagde en gezellige dag. Een mooie herinnering erbij. Ik wil iedereen bedanken die hieraan bijgedragen heeft.” Aldus Irma Ubink.

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie