ONZE MISSIE

Wensstichting SHAMAJO wil de kwaliteit van leven van (ernstig) meervoudig gehandicapten in Nederland structureel verbeteren. Wij komen op voor hun belangen omdat ze dat zelf niet kunnen.

Met een enthousiaste groep van vrijwilligers, sponsors en betrokken zorginstellingen, werken wij aan bewustwording en educatie op het gebied van optimale zorg en aandacht voor (ernstig) meervoudig gehandicapten. Zij zijn onze VIP’s. Hun welbevinden en wensen staan centraal.

We organiseren daarom diverse activiteiten en vervullen individuele wensen om de VIP’s ‘onbeperkt’ te laten genieten.

ONZE VISIE

De zorg en aandacht voor de leefomstandigheden van (ernstig) meervoudig gehandicapten in Nederland biedt ruimte voor verbetering. Wordt er genoeg gedaan om hun welbevinden te optimaliseren? Wij denken van niet. Dat kan en moet anders.

Wensstichting SHAMAJO gaat voor een Nederland waarin de behoeften van (ernstig) meervoudig gehandicapten herkend, erkend en optimaal ingevuld worden. Dat kan alleen als alle betrokkenen de belangen van deze mensen centraal stellen.

Om dat te bereiken werkt SHAMAJO aan bewustwording en educatie, onder andere door het organiseren van evenementen die (ernstig) meervoudig gehandicapten ‘onbeperkt’ laten genieten.