Je bekijkt nu Quality time met de Sint

Quality time met de Sint

Het is donderdag 28 november. Onze VIP’s mogen weer een bezoek brengen aan de Sint en zijn Pieten in de Weverkeshof in Nuenen. De dorpsboerderij is omgetoverd tot Sinterklaashof en ziet er, zoals ieder jaar, weer prachtig uit. Ozosnel is er dit jaar niet bij, want hij durft niet over de Hooydonkse Beek. In kleine groepjes wordt er gezongen en gedanst met de Pieten. Er wordt over de grond gerold en een enkele VIP geeft een showtje weg. Ook moet er natuurlijk even geknuffeld worden met de Pieten. Als het tijd is om Sinterklaas wakker te maken, wordt het stil. Dat is best wel een beetje spannend. Maar wat ziet dat bed van de Sint er mooi uit. En het ligt heerlijk zo bij Sinterklaas. Als Sinterklaas is aangekleed, kan het feest beginnen. De VIP’s mogen om de beurt bij de Sint komen om hun cadeautje uit te pakken. Sommigen kruipen bij de Sint op schoot, anderen willen zelf op de grote stoel zitten. Het kan allemaal… Sinterklaas heeft vandaag tijd genoeg voor alle VIP’s. Als alle cadeautjes zijn uitgepakt, worden er heerlijke pannenkoeken gegeten. Natuurlijk helpen de Pieten een handje mee…

Quality Time met de Sint

Vol verwachting klopt ook mijn hart, Maar het leven is soms keihard. Een groot Sinterklaasfeest daar kan ik niet naartoe, Daarvan word ik heel erg moe. Zoveel prikkels kan ik niet aan, Dus besluiten we om maar niet te gaan. In mijn rolstoel kan ik toch niet dichtbij de Sint komen, Dus blijft het elk jaar weer bij dagdromen. Dromen over de Sint die luistert naar mijn verhaal, Dat is voor mij een grote mijlpaal. Of een echte knuffel van de Piet, Die luistert naar mijn zelfverzonnen lied. Ook wil ik zo graag op de foto met Sint en Piet, Want een mooie foto heb ik nog niet. Dan horen we over het SHAMAJO-Sinterklaasfeest, Ik ben daar nog nooit geweest. Zou ik daar kunnen praten met de Sint? En hem vertellen dat ik schuimpjes eigenlijk niet zo lekker vind. Zou hij echt naar me luisteren? En kan ik hem een geheimpje influisteren? Zou de Piet met mij over de grond willen rollen? En is er tijd om samen een beetje te dollen? Ik hoop dat SHAMAJO mijn wensen uit laat komen, En het niet alleen maar blijft bij dagdromen. Kan ik straks aan iedereen de mooie foto’s laten zien? Zou het echt waar zijn …… heel misschien?

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie