Schuurmarkt

Grote schuurmarkt voor Wensstichting SHAMAJO

SHAMAJO-vrijwilligster Irma Ubink organiseert zaterdag 30 september a.s. een grote schuurmarkt voor Wensstichting SHAMAJO aan de ‘Oude Tuindersweg’ in Gameren. Met haar initiatief wil zij geld ophalen voor ernstig meervoudig gehandicapten.

Meubels voor zoonlief die op kamers gaat, babyspullen voor de nieuwe spruit of dat ene boek dat nog ontbreekt op de boekenplank: ‘schatzoeken’ kan zaterdag 30 september van 8:30-17:00 uur in Irma’s schuur aan de Ouwelsestraat 35 (‘Oude Tuindersweg’) in Gameren. Ook kleding, huisraad, cd’s en nog veel meer is er te vinden.

Sinds anderhalf jaar doet Irma vrijwilligerswerk voor SHAMAJO. Als vrijwilligster hielp ze bij diverse evenementen en vervulde hartenwensen van ernstig meervoudig gehandicapten. “Ik vind het heel belangrijk dat er iets voor deze kwetsbare doelgroep wordt georganiseerd, omdat zij al zo veel moeten missen in het leven. Om al die leuke activiteiten te kunnen organiseren, heeft SHAMAJO geld nodig. Dat is de reden dat ik deze schuurmarkt organiseer. Ik wil mensen met een meervoudige handicap onbeperkt laten genieten”, vertelt Irma enthousiast.

Iedereen is van harte welkom. Nieuwsgierig? Op onderstaande foto’s alvast een eerste impressie van alle mooie spullen in Irma’s schuur. Bovendien steun je met je aankoop een goed doel, want de volledige opbrengst gaat naar Wensstichting SHAMAJO. Heeft u nog spullen voor SHAMAJO?  Neem dan contact op met Irma: 06-23 64 30 08 of irmaubink@shamajo.nl.

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie