Je bekijkt nu SHAMAJO 15 jaar: “Dit vervult me met trots”

SHAMAJO 15 jaar: “Dit vervult me met trots”

Dit jaar is het precies 15 jaar geleden dat Wensstichting SHAMAJO de eerste droomwens van een VIP in vervulling liet gaan. In datzelfde jaar, 2004 om precies te zijn, volgden al snel de eerste Fair en Ride. Het 15-jarig jubileum werd gevierd op zondagmiddag 3 februari samen met sponsoren, partners, vrijwilligers en oud-vrijwilligers aan boord van partyschip De Columbus in Kerkdriel.

Voorzitter Jan Kregting sprak de genodigden toe en bedankte hen voor hun komst: “Het vervult me met trots dat jullie hier aanwezig zijn om dit jubileum met ons te vieren.” Ook benadrukte hij het belang om als stichting in beweging te blijven. “Door de introductie van onze mascottes Lofmie en Fielmie, de lancering van een moderne website en het behalen van het CBF-certificaat zijn we de afgelopen jaren steeds professioneler geworden. Door de ontwikkeling van een eigen tent, welkomstboog, springkussen en opblaasbare mascottes geven we onze evenementen een bijzondere en unieke uitstraling en creëren we direct een knusse en gemoedelijke sfeer. Deze herkenbaarheid geeft onze VIP’s een gevoel van vertrouwen wat heel erg belangrijk is.”

Aan boord van de Columbus zorgde ambassadeur en zanger Danny Smoorenburg voor het nodige vertier voor de gasten en natuurlijk kon de polonaise hierbij niet ontbreken. Hierna konden de genodigden nog genieten van een prachtige vaartocht over de Maas.

Dit jaar staan er weer mooie evenementen op het programma voor de VIP’s. De vrijwilligers zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van de jaarlijkse SHAMAJO-Cruise en het VIP-concert. Ook zal de Ride weer terugkeren, tot grote vreugde van velen. Deze motorrit zal dit jaar worden gecombineerd met een sponsorfietstocht en zal plaatsvinden in september. Speciale SHAMAJO-fietskleding is al ontworpen en geproduceerd en werd gepresenteerd tijdens het jubileumfeest. Eén ding staat vast: de VIP’s hebben weer een mooi jaar in het vooruitzicht.

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie