Boottocht voor gehandicapten

SHAMAJO-Cruise 2017 breekt alle records

Een recordaantal VIP’s, boten en vrijwilligers nam dit jaar deel aan onze jaarlijkse SHAMAJO-Cruise op woensdag 21 juni. Maar liefst 168 VIP’s, 124 begeleiders en 35 vrijwilligers gingen aan boord van 15 luxe jachten en 1 partyschip. Deze optocht van prachtige boten, die dit jaar waren voorzien van gele SHAMAJO-vlaggen, trok veel bekijks vanaf de oever van de Maas.

Natuurlijk was er aan wal en op het water voldoende vermaak voor onze VIP’s. Ambassadeur Danny Smoorenburg bracht de stemming er direct in met zijn inmiddels bekende liedjes en SHAMAJO-clown Boebes vermaakte iedereen met haar grappen en grollen. Aan boord van partyschip De Columbus klonken de vrolijke noten van accordeonist Toon en viel ‘Nep’-kapitein Kees uiteindelijk door de mand. Lofmie & Fielmie kwamen ook even langs om iedereen welkom te heten en uit te zwaaien.

Op weg naar Heusden steeg de temperatuur al snel naar een recordhoogte van zo’n 31 graden. Maar met de nodige zonnebrand, petjes en zonnehoedjes was het heerlijk toeven op het water. Na twee uur varen was het tijd voor een heerlijke pannenkoek. Nog nooit werden er bij De Pannenkoekenbakker in Heusden in 1,5 uur tijd 360 pannenkoeken gebakken. Weer een record gesneuveld.

Maar het belangrijkste record dat wij dit jaar hebben gebroken is het aantal blije gezichten. Wij zijn enorm trots en dankbaar dat we zoveel VIP’s onbeperkt hebben kunnen laten genieten van een fantastische boottocht, heerlijke pannenkoeken en veel persoonlijke aandacht. Maar dit kunnen wij natuurlijk niet alleen. Heel veel dank gaat uit naar:  Van Gent Watersport, Waterfeesten.nl, De Pannekoekenbakker Heusden, Waterpolitie district De Waarden, Reddingsbrigade Oss, Bistro ‘In Petto’, schippers en vrijwilligers.

“Het was weer geweldig! We hebben weer genoten, super bedankt voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt”, aldus één van de begeleiders.

Bekijk hieronder enkele foto’s van de SHAMAJO-Cruise 2017. Meer foto’s zijn te vinden op onze Facebookpagina.

Op 20 juni 2018 gaan we weer gezellig varen! Wil je je aanmelden voor de SHAMAJO-Cruise? Dat kan door een mail te sturen naar Dhr. J. de Jongh: jandejongh@shamajo.nl Wees er snel bij, want vol is vol! De kosten voor deelname bedragen €27,50. Een VIP mag één gratis begeleider meenemen.

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. sjan

    t was weer een superdag ook voor ons als begeleider. wat een blije gezichten. Super. Op naar volgend jaar.

    1. Wendy Leemburg

      Leuk om te horen! En fijn dat jullie er weer bij waren!

Geef een reactie