SHAMAJO-Cruise 2023

SHAMAJO-Cruise 2023 weer als vanouds

We hebben er allemaal lang op moeten wachten, maar de SHAMAJO-Cruise 2023 was weer als vanouds. Bijna 150 VIP’s, verdeeld over 2 partyboten en 6 particuliere jachten, hadden op woensdag 21 juni weer de dag van hun leven. 

’s Ochtends verzamelden alle VIP’s, ouders en begeleiders (in totaal 275 personen) bij Van Gent Watersport in Kerkdriel. Het Ontmoetingskoor uit Tiel en clown Plons en haar maatje zorgden voor het nodige vermaak. Na het openingswoord door vrijwilligerscoördinator Sander Wakker en waarnemend burgemeester van Maasdriel Jaco Geurts, deelden de vrijwilligers de reddingsvesten uit en ging iedereen in de haven op zoek naar de juiste boot.

Tijdens de boottocht is er altijd van alles te beleven: genieten van live muziek van muziektrio Tedje Terug, polonaises op de partyboten en mooie uitzichten. En als je geluk hebt, mag je zelfs nog even achter het roer zitten in de stuurhut. Natuurlijk is er ook een heerlijke lunch: pannenkoeken van De Pannekoekenbakker in Heusden! Sommigen eten gezellig in het restaurant, anderen eten op de boot. We varen altijd met een volle buik weer terug naar Kerkdriel waar iedereen moe maar voldaan weer naar huis toe gaat.

Wensstichting SHAMAJO bedankt Van Gent Watersport, Waterfeesten.nl, De Pannekoekenbakker Heusden, Reddingsbrigade Oss, Bistro In Petto, waarnemend burgemeester Jaco Geurts, Het ontmoetingskoor, muziektrio Tedje Terug, clown Plons en haar maatje, schippers, vrijwilligers en iedereen die de SHAMAJO-Cruise 2023 mede mogelijk heeft gemaakt.

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie