SHAMAJO-Cruise 2024

SHAMAJO-Cruise 2024: Na regen komt zonneschijn

De SHAMAJO-Cruise 2024 voelde als een cadeautje. Want na maanden van regen scheen op woensdag 19 juni de zon voor onze VIP’s. We organiseren al ruim 20 jaar evenementen voor meervoudig gehandicapten. En we hebben eigenlijk altijd mooi weer. ‘SHAMAJO-weer’ noemen we het inmiddels. Maar dit jaar durfden we er bijna niet meer op te hopen. Dinsdag 18 juni was een dag vol regen, bijna herfst. Maar op woensdag 19 juni was het droog en scheen zelfs de zon! Het was net alsof het weer ons iets wilde vertellen: ‘na een periode van regen komt altijd weer zonneschijn’.

Bijna 150 VIP’s, verdeeld over 2 partyboten en 12 particuliere jachten, hadden weer de dag van hun leven. ’s Ochtends verzamelden alle VIP’s, ouders, begeleiders, vrijwilligers en muzikanten (in totaal bijna 300 personen) bij Van Gent Watersport in Kerkdriel. Het Ontmoetingskoor uit Tiel en clown Plons zorgden voor het nodige vermaak. Na het welkomstwoord door voorzitter Jan Kregting opende wethouder Toine Nettenbreijers de cruise en wenste ieder een behouden vaart.

Tijdens de boottocht is er altijd van alles te beleven: genieten van live muziek van muziektrio Tedje Terug, polonaises op de partyboten en mooie uitzichten. Natuurlijk is er ook een heerlijke lunch: pannenkoeken van De Pannekoekenbakker in Heusden! Sommigen eten gezellig in het restaurant, anderen eten op het terras of op de boot.

We hebben enorm genoten van alle lieve VIP’s, ouders en begeleiders. Hopelijk tot volgend jaar! En vergeet nooit:

Na regen komt zonneschijn

Wensstichting SHAMAJO bedankt Van Gent Watersport, Waterfeesten.nl, De Pannekoekenbakker Heusden, Reddingsbrigade Oss, Bistro In Petto, Het ontmoetingskoor, muziektrio Tedje Terug, clown Plons, Elmo, schippers, vrijwilligers en iedereen die de SHAMAJO-Cruise 2024 mede mogelijk heeft gemaakt.

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie