Je bekijkt nu Gezellige drukte op de SHAMAJO-Fair in Ermelo

Gezellige drukte op de SHAMAJO-Fair in Ermelo

Donderdag 19 en vrijdag 20 mei vond de SHAMAJO-Fair plaats in Ermelo. Deze Fair organiseerden wij in samenwerking met ’s Heeren Loo Zorggroep. De prachtige locatie, de fantastische VIP’s, het mooie weer en het enthousiasme van onze vrijwilligers maakten ook deze Fair weer tot een onvergetelijk evenement.

Tijdens het opbouwen van de kermis kwamen de eerste nieuwsgierige VIP’s al een kijkje nemen. Enthousiast werd geroepen: “Ik heb mijn lievelingsattractie al gezien! Dat is de zweefbank en daar ga ik héél vaak in!” Ook de draaimolen, rups, zweefmolen en minicars werden druk bezocht. Voor degenen die even wilden ontspannen was er de mogelijkheid om een rondje te rijden in een huifbed.

Clowns Boebes & Slobje waren twee dagen aanwezig om de bezoekers te vermaken met hun grappen en grollen.  Zo werden de VIP’s geïnterviewd door de zogenaamde ‘Boebes & Slobje omroep’, werd er poppenkast gespeeld en kreeg iedereen een rode neus. VIP’s Yvonne en Henri wilden dolgraag met deze bijzondere clowns op de foto.

Ook de mascottes van SHAMAJO, Lofmie en Fielmie, brachten een bezoekje aan de kermis. Zij kwamen even een kijkje nemen tijdens de officiële opening door regiodirecteur Rianne van Eijk. Na een mooie toespraak kon er flink worden geknuffeld met onze mascottes. Alle bezoekers konden bovendien kans maken op een knuffel Lofmie of Fielmie door hun e-mailadres achter te laten bij de ingang van het fairterrein.

Natuurlijk was er ook een heleboel lekkers te krijgen. Er werd volop gesmuld van heerlijke oliebollen en churros en VIP Bert was dolblij met zijn suikerspin. Wijzelf en de VIP’s hebben genoten van twee mooie dagen.

Deze Fair konden we niet organiseren zonder de hulp van onze vrijwilligers, ’s Heeren Loo ZorggroepJohanna KinderFonds en onze donateurs. Hartelijk bedankt!

Ook willen wij alle lokale winkeliers bedanken die ons gedurende deze twee dagen hebben gesponsord met hun heerlijke producten. Onze vrijwilligers ontbrak het aan niets. Zij hebben genoten van alle lekkernijen! Albert Heijn, Alexanderhoeve, Ambachtelijke Slagerij van Elten, Bakkerij van Dongen, Bakkerij van Looijengoed, Bakkerij Wegerif, Burgbieren, Cafetaria ’t Hoekje, COOP, De Goudreinet, Dixy Smultaria, Drogisterij Herba, Drankenkabinet, Ermelosche Frietzaak, Gastrovino delicatessen,  PLUS, Slagerij Gelderblom, Slagerij Uit de Bosch, Supermarkt Attent, Slagerij de Haan en Nacon bedankt voor jullie enthousiasme en bijdrage!

Bekijk meer foto’s op onze Facebook-pagina!

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Monique

    Weer een schitterend SHAMAJO-FEEST! En wat een mooie boog hebben jullie!

    1. Wendy Leemburg

      Ja we zijn heel erg trots op onze nieuwe boog! 🙂

Geef een reactie