Je bekijkt nu SHAMAJO is jarig!

SHAMAJO is jarig!

SHAMAJO bestaat dit jaar tien jaar en dat vieren met een heleboel mooie SHAMAJO-evenementen

Wij willen alle VIP’s, vrijwilligers, samenwerkingspartners, donateurs en alle andere betrokkenen hartelijk danken voor tien bijzondere, ontroerende en vreugdevolle SHAMAJO-jaren. Oprichter Jan Kregting willen we ook danken. Zonder zijn inzet, doorzettingsvermogen en passie zou SHAMAJO niet bestaan. En niet in de laatste plaats gaat onze speciale dank uit naar Sharon, Marloes en Joost voor hun liefde en het inspireren van een heleboel mensen!

Als vader van twee ernstig meervoudig gehandicapte kinderen weet Jan Kregting – oprichter Wensstichting SHAMAJO – als geen ander wat het is om altijd afhankelijk te zijn van anderen. Nadat Kregting in 2002 een hartenwens van een jonge gehandicapte vrouw met een beperkte levensverwachting in vervulling liet gaan, beseft hij dat hij met iets meer energie een evenement kan organiseren waarmee hij meer mensen tegelijkertijd blij maakt. Onder het motto ‘ruiken, proeven en voelen’ organiseert bij de eerste SHAMAJO-Fair; een nostalgische kermis waarbij de attracties zo veel mogelijk zijn aangepast aan de handicaps. Om door te kunnen gaan met het vervullen van hartenwensen en het organiseren van evenementen richt Kregting op 24 januari 2004 Wensstichting SHAMAJO op, genoemd naar zijn drie kinderen: Sharon, Marloes en Joost.

In tien jaar tijd groeit SHAMAJO uit van een klein initiatief tot een professioneel werkende organisatie die volledig draait op de inzet van zo’n 65 betrokken vrijwilligers. Het eerste jaar genoten bijna 200 VIP’s van de evenementen. In 2013 waren het er zelfs meer dan 4.000.

Jolanda van der Velde

"Sinds 2011 zet ik me met plezier in voor Wensstichting SHAMAJO. Iets kunnen betekenen voor (ernstig) meervoudig gehandicapten geeft me veel voldoening en vreugde." Teamcoördinator PR & Communicatie

Geef een reactie