Je bekijkt nu SHAMAJO-Ride 2023 opgedragen aan Sharon en Joost Kregting

SHAMAJO-Ride 2023 opgedragen aan Sharon en Joost Kregting

Zaterdag 19 augustus jl. was het zover. De eerste editie van de SHAMAJO-Ride ging van start.

De eerste VIP’s waren al ruim voor de opening aanwezig. De motoren, zijspannen en trikes volgden snel. Het terrein aan de Dwarsweg in Zaltbommel was omgetoverd tot SHAMAJO domein. Wat een fantastisch schouwspel. Al die verschillende motoren met dat mooie ronkende geluid en geuren die dat met zich meebrengen. De VIP’s die verwachtingsvol stonden te wachten voor de eerste rit.

Na de opening door Karima Bouchtaoui, wethouder en locoburgemeester van Zaltbommel, nam motorrijder John van der Spek het woord. Namens de motorrijders werd de SHAMAJO-Ride opgedragen aan Sharon en Joost Kregting, kinderen van oprichter en voorzitter van Wensstichting SHAMAJO, die onlangs kort na elkaar zijn overleden.

Snel werden de VIP’s in de motoren gehesen en vertrok de eerste rit. Er werden drie ritten gereden door de het buitengebied van de gemeente Zaltbommel. In totaal waren er 33 motoren en reden ruim 100 VIP’s en begeleiders mee. Verder was er van alles te doen, zoals het speciale SHAMAJO-springkussen, eten en drinken en er waren leuke prijsjes te winnen met het Rad van Fortuin.

Wij willen iedereen bedanken die deze dag mede mogelijk heeft gemaakt: onze vrijwilligers, de motorrijders, Elmo op zijn motor, wethouder en locoburgemeester van de gemeente Zaltbommel Karima Bouchtaoui, fotograaf Jan van der Ent, Het Ontmoetingskoor, muziektrio Tedje Terug, clown Plons, De Heeren van Bommel voor de snackverzorging, Dik en Frank voor het verzorgen van de drank. 

De dag werd mede mogelijk gemaakt door kringloopwinkel De Spullewaard Zaltbommel. Ook meerijden volgend jaar? Houd dan de evenementenagenda in de gaten op onze website. Of volg ons op social media.

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie