Je bekijkt nu SHAMAJO VIP-Kerstconcert 2015
Frans Duijts en Danny Smoorenburg

SHAMAJO VIP-Kerstconcert 2015

Kerstconcert met Frans Duijts voor meervoudig gehandicapten

Frans Duijts, Vinzzent, Jody Bernal en Samantha Steenwijk zijn enkele artiesten die het levenslied ten gehore brengen tijdens het SHAMAJO VIP-Concert op zaterdag 19 december a.s. in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Dit concert organiseert Wensstichting SHAMAJO in het bijzonder voor meervoudig gehandicapten.

Het is niet altijd even makkelijk om naar een concert te gaan als je meervoudig gehandicapt bent. Maar daar brengt Wensstichting SHAMAJO verandering in! Op zaterdag 19 december a.s. organiseert dit goede doel een concert speciaal voor hen. Want zij zijn die middag dé VIP’s.

Het SHAMAJO VIP-Concert wordt gehouden in kerstsferen. Verschillende Nederlandstalige artiesten vertolken, naast hun eigen nummers, bekende kerstliederen. Heb je zin om lekkere oer-Hollandse knallers en bekende kersthits mee te zingen? Kom dan samen met broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnen, ouders en/of begeleiders naar de Brabanthallen en met elkaar zorgen we ervoor dat het dak eraf gaat. Koop een kaartje en steun hiermee direct het werk van Wensstichting SHAMAJO.

Danny Smoorenburg

Publiekslieveling Danny Smoorenburg, winnaar Europees Songfestival 2007 voor mensen met een beperking, zingt het liefst de hele dag door. Met zijn optredens weet hij menig hart te raken. Hij is een van de artiesten van het VIP-Concert. Verder kun je genieten van optredens van o.a. Frans Duijts, Vinzzent, Jody Bernal en Samantha Steenwijk.

Locatie rolstoeltoegankelijk

Het SHAMAJO VIP-Concert vindt plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Het concert begint om 13.00 uur en de zaal gaat open om 12.15 uur. Om 16.45 uur is het concert afgelopen.

De locatie is toegankelijk voor rolstoelen en er is voldoende ruimte voor de VIP’s en begeleiders. De SHAMAJO-vrijwilligers staan klaar om een helpende hand te bieden.

In verband met de veiligheid in de Brabanthallen is onze plaatsindeling van ons SHAMAJO VIP-Kerstconcert zo optimaal mogelijk geregeld. Achter iedere rolstoel kunnen maximaal twee begeleiders plaatsnemen. Op de tribune zijn vrije zitplaatsen beschikbaar. Omdat wij zoveel mogelijk VIP´s, uiteraard ook degenen in rolstoelen, willen laten genieten van dit fantastische muziekspektakel, kunnen wij niet van deze plaatsindeling afwijken. Vanzelfsprekend kunnen tijdens de pauze begeleiders onderling wisselen van plek. Wij hopen op ieders begrip en medewerking hierbij.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door Libéma, Jan Vis Artiesten & Evenementen en de Nationale Theaterkassa.

Tickets

Klinkt dit als muziek in je oren? Kaarten voor het SHAMAJO-VIP Concert zijn online te bestellen via de website van de Nationale Theaterkassa. De prijs is € 17,50 p.p. Klik hier om je kaarten te bestellen!

Bezoekadres
Brabanthallen ’s-Hertogenbosch (in de Peelhal)
Diezekade 2
5222 AK  ’s-Hertogenbosch

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie