Blij met zijn nieuwe knuffel

Enthousiasme en ontroering bij Sinterklaasfeest

Ook dit jaar kwam de Sint weer een bezoek brengen aan onze VIP’s in Dorpsboerderij de Weverkeshof in Nuenen. De vrijwilligers hadden weer erg hun best gedaan om de Weverkeshof om te toveren tot een prachtig ‘Sinterklaashof’. De hoofdpiet krijgt hier ieder jaar zijn eigen slaapkamer en zelfs Amerigo krijgt een mooi plekje in de stal. Sinterklaas komt elk jaar logeren dus was er ook een mooie slaapkamer ingericht voor de Sint.

Op donderdag 26 november was het zover! Om tien uur ’s ochtends kwam de eerste groep lieve VIP’s vol spanning aan bij het Sinterklaashof. Nadat we gezellig wat liedjes hadden gezongen, was het tijd om Sinterklaas wakker te maken. Wat was dat spannend zeg! Nog even gezellig met zijn allen dansen en zingen en toen was het tijd voor de cadeautjes. Wat waren ze allemaal blij en enthousiast. Natuurlijk werden er ook pannenkoeken gegeten. Toen moest de Sint weer even een dutje doen en was het feestje voor de kinderen van Basisschool De Groote Aard en Stichting Lunet Zorg helaas alweer voorbij.

Om half twee ’s middags kwam er een nieuwe groep VIP’s van de Emiliusschool uit Son aan bij het Sinterklaashof. Ook zij mochten Sinterklaas wakker maken en liedjes zingen en dansen samen met de Zwarte Pieten. Wat hebben ze enorm genoten van deze bijzondere middag! Sinterklaas en zijn Pieten hadden voor alle kinderen heel veel tijd en aandacht en ook bij deze groep vielen de cadeautjes erg in de smaak. Na een lekkere pannenkoek gingen ook deze VIP’s moe maar voldaan weer terug naar huis.

Alle VIP’s hebben intens genoten van dit Sinterklaasfeest wat speciaal voor hen wordt georganiseerd. Ook de begeleiders, ouders en vrijwilligers hebben een fantastische dag gehad.

Dit Sinterklaasfeest organiseren wij ieder jaar in samenwerking met Dorpsboerderij De Weverkeshof uit Nuenen. Ook willen we alle vrijwilligers en donateurs hartelijk danken voor hun bijdrage!

[av_masonry_gallery ids=’1147,1149,1150,1152,1146,1144,1143,1142,1141,1155,1154,1153,1151,1148,1145′ items=’24’ columns=’3′ paginate=’pagination’ size=’flex’ gap=’large’ overlay_fx=’active’ caption_elements=’title excerpt’ caption_display=’on-hover’ container_links=’active’ id=” av_uid=’av-b5h1e’]

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie