Je bekijkt nu VIP betekent niet ‘Very Important Piet’

VIP betekent niet ‘Very Important Piet’

Ook dit jaar kwam de Sint weer een bezoek brengen aan onze VIP’s in Dorpsboerderij de Weverkeshof (‘Sinterklaashof’) in Nuenen. De Sint en zijn Pieten waren de hele dag aanwezig om onze VIP’s in het zonnetje te zetten. Ze kregen heel veel persoonlijke aandacht en konden heerlijk zichzelf zijn. De Hoofdpiet voelde zichzelf ook even heel belangrijk omdat hij dacht dat VIP ‘Very Important Piet’ betekent. Maar dat is natuurlijk niet zo. Op deze dag draait alles om de kinderen, onze VIP’s, zoals wij (meervoudig) gehandicapten noemen.

 

Op donderdag 1 december was het zover! Om tien uur ’s ochtends kwam de eerste groep lieve VIP’s vol spanning aan bij het Sinterklaashof. Nadat we gezellig wat liedjes hadden gezongen, was het tijd om Sinterklaas wakker te maken. Wat was dat spannend zeg! Nog even gezellig met zijn allen dansen en zingen en toen was het tijd voor de cadeautjes. Luc was erg blij met zijn nieuwe piano en Collin kreeg, net als zijn vriendjes, een paar mooie dinosaurussen. Natuurlijk werden er ook pannenkoeken gegeten. Toen moest de Sint weer even een dutje doen en was het feestje voor de kinderen van Basisschool De Groote Aard en Stichting Lunet Zorg helaas alweer voorbij.

Om één uur ‘s middags kwamen er twee nieuwe groepen VIP’s van de Emiliusschool en Lunet Zorg aan bij het Sinterklaashof. Ook zij mochten Sinterklaas wakker maken en liedjes zingen en dansen samen met de Pieten. VIP Eva nam de microfoon over van Sinterklaas en gaf vol overtuiging een solo optreden weg. Daan was ontzettend blij met zijn kookpakket en Ridwaan zat heerlijk te swingen in zijn rolstoel. Na een lekkere pannenkoek gingen ook deze VIP’s moe maar voldaan weer terug naar huis.

Alle VIP’s hebben intens genoten van dit Sinterklaasfeest wat speciaal voor hen wordt georganiseerd. Ook de begeleiders, ouders en vrijwilligers hebben een fantastische dag gehad.

Dit Sinterklaasfeest organiseren wij ieder jaar in samenwerking met Dorpsboerderij De Weverkeshof uit Nuenen. Ook willen we alle vrijwilligers en donateurs hartelijk danken voor hun bijdrage!

Bekijk hieronder enkele foto’s. Meer foto’s van deze dag kun je bekijken op onze Facebookpagina!

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie