Sponsorloop SHAMAJO
Opbrengst sponsorloop SHAMAJO

Scholieren lopen sponsorloop voor SHAMAJO

Op Goede Vrijdag werd op basisschool De Meidoorn uit Kerkdriel de jaarlijkse sponsorloop gehouden. Dit jaar was de opbrengst voor Wensstichting SHAMAJO. De enthousiaste leerlingen hebben ruim €2.000 bij elkaar gelopen. Voorzitter Jan Kregting, zelf woonachtig in Kerkdriel, was aanwezig om de kinderen aan te moedigen en nam na afloop met veel plezier de cheque in ontvangst.

Een week eerder werd door twee vrijwilligers van SHAMAJO een presentatie gehouden voor de kinderen. Hierna hadden ze nog een week de tijd om geld op te halen bij familie, vrienden, buren en kennissen. Ook bij voorzitter Jan Kregting werd in die week aangebeld door een nietsvermoedende leerling. Hij kon perfect vertellen waarvoor hij geld kwam ophalen en kreeg natuurlijk een mooi sponsorbedrag mee van de voorzitter.

Na afloop van de sponsorloop werd de cheque overhandigd door directeur Egon van Erven. Eén van de leerlingen tikte voorzitter Jan Kregting aan en fluisterde: “Niet stiekem snoepjes van kopen hè…”

Wensstichting SHAMAJO bedankt basisschool De Meidoorn, directeur Egon van Erven, leerkrachten, ouders en leerlingen voor het organiseren van deze sponsorloop!

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie