Je bekijkt nu Succesvolle schuurmarkt in Gameren krijgt vervolg

Succesvolle schuurmarkt in Gameren krijgt vervolg

Zaterdag 30 september jl. organiseerde Irma Ubink een grote schuurmarkt voor Wensstichting SHAMAJO. Weken aan voorbereiding gingen eraan vooraf en het resultaat was verbluffend. Haar grote schuur aan de ‘Oude Tuindersweg’ in Gameren werd omgetoverd tot een ware winkel met een grote diversiteit aan prachtige tweedehands spullen. De schuurmarkt heeft ruim 1.100 Euro opgebracht voor activiteiten voor meervoudig gehandicapten.

Overweldigd

De eerste geïnteresseerden stonden om kwart over acht ’s ochtends al voor de poort te wachten. Ze waren vroeg gekomen om de mooiste spulletjes op de kop te tikken. “We houden de prijzen laag. Het is immers voor een goed doel. Voor een paar centen koop je hier de mooiste tweedehands kleding, meubels, speelgoed, accessoires en nog veel meer. Ik ben overweldigd door alle enthousiaste reacties en wil iedereen die iets heeft aangeschaft of spullen heeft gebracht heel erg bedanken. Deze mensen geven mij enorm veel energie! Dit gaan we nog vaker organiseren!” Aldus een enthousiaste Irma Ubink na afloop van de schuurmarkt.

Vervolg

Inmiddels is de datum voor de volgende schuurmarkt bekend. Op zaterdag 9 december opent Irma opnieuw haar deuren aan de Ouwelsestraat 35 in Gameren. “Ik heb er ontzettend veel zin in. Deze tweede schuurmarkt wordt een soort kerstmarkt. We gaan het gezellig aankleden met kerstverlichting, glühwein en lekkere hapjes. Bovendien verwachten we nog bezoek van een professionele, zingende kerstman. We zijn geopend tussen 09.00 – 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom.”

Spullen en vrijwilligers

Heeft u nog spullen voor SHAMAJO? Deze kunt u door de weeks ’s avonds en op woensdagmiddag afgeven aan de Ouwelsestraat 35. De volledige opbrengst gaat naar Wensstichting SHAMAJO. Ook zoekt Irma nog vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen met de opbouw en/of verkoop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Irma Ubink: 06-23 64 30 08. Wilt u net als Irma iets betekenen voor mensen met een meervoudige handicap? Kijk dan op www.shamajo.nl wat u kunt doen!

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie