Knuffel Lofmie
Genieten van het mooie weer met Lofmie

Thijs en Lofmie: twee handen op één buik

Vijf jaar geleden kwam Thijs voor het eerst, hij was toen drie jaar oud, naar de SHAMAJO-Fair in Ede. Tijdens die Fair werden voor het eerst onze mascottes ‘Lofmie’ en ‘Fielmie’ gepresenteerd. Om SHAMAJO te steunen en om Thijs een leuk aandenken te geven, kochten zijn ouders knuffel Lofmie voor hem. Het was liefde op het eerste gezicht!

Zijn moeder Sandra vertelt: “Thijs heeft heel veel knuffels, maar Lofmie is speciaal. Zodra hij hem ziet, begint hij naar Lofmie te lachen en trekt hij hem bij zich op schoot. Hij moet wel ondersteboven liggen, anders ligt hij niet goed. Vervolgens begint Thijs tegen hem te ‘kletsen’ en hebben ze samen grapjes. Inmiddels mist de eerste Lofmie zijn hand al van het sabbelen en hebben we nog een Lofmie gekocht. Tijdens de laatste Fair mochten we zelfs de allergrootste Lofmie kopen. Wat een groot geluk voor Thijs. Dit is echte ‘Lof’!”

Dit verhaal van Thijs is precies de reden waarom SHAMAJO de twee mascottes Lofmie en Fielmie in het leven heeft geroepen. Alles wat SHAMAJO doet is namelijk gebaseerd op liefde en gevoel. Zónder kunnen we eigenlijk niet leven. En onze VIP’s ook niet. We dragen hen een enorm warm hart toe.

En Thijs en zijn Lofmie? Die hopen we volgend jaar weer te zien tijdens één van onze SHAMAJO-Fairs. Nog even gelukkig als altijd!

 

 

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie