Je bekijkt nu TOMRA Systems overhandigt cheque aan Wensstichting SHAMAJO

TOMRA Systems overhandigt cheque aan Wensstichting SHAMAJO

Apeldoorn – Op woensdag 11 oktober overhandigde TOMRA Systems een donatiecheque ter waarde van €250,- aan Wensstichting SHAMAJO. TOMRA biedt oplossingen voor optimaal hergebruik van grondstoffen, zoals emballage-automaten voor gebruikte drankverpakkingen en afvalpersen voor de verwerking van diverse soorten bedrijfsafval.  

“We werden benaderd door SHAMAJO en vonden het direct een prachtig initiatief. In het bijzonder het feit dat de stichting geen onderscheid maakt in leeftijd of handicap en iedereen met een meervoudige handicap een leuke dag wil bezorgen”, zegt René Hissink, algemeen directeur van TOMRA Systems. “Hier helpen wij als bedrijf natuurlijk graag een handje aan mee door middel van een donatie”, besluit Hissink.

TOMRA Systems nodigde de oprichter van SHAMAJO, Jan Kregting, uit om kennis te komen maken op kantoor. “Wij hechten veel belang aan een goed persoonlijk contact met onze sponsors. De kennismaking bij TOMRA was hartverwarmend. Het is een prachtig bedrijf dat geweldig mooie producten ontwikkelt. Mede dankzij de donatie van TOMRA, kunnen wij onze VIP’s, zoals wij meervoudig gehandicapten noemen, in alle rust en in eigen tempo, omringd door liefde, warmte en ook veiligheid, laten genieten van onze SHAMAJO-Fairs en onze SHAMAJO-Cruise. Iedere donatie is bij ons daarom heel erg welkom. Wij willen TOMRA hartelijk bedanken voor dit mooie gebaar”, aldus Jan Kregting.

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie