Transportbedrijf Kuijs uit Vlijmen bestickert vrachtwagen voor Wensstichting SHAMAJO

Directeur Hans van Rijswijk van Transportbedrijf Kuijs uit Vlijmen heeft de achterkant van één van zijn vrachtwagens laten bestickeren voor Wensstichting SHAMAJO. 

Hoe het allemaal begon
“In de zomer van 2017 werden wij benaderd door Wensstichting SHAMAJO. Of we wilden meewerken aan de wensdag van Tommy. Tommy is meervoudig gehandicapt en gek op vrachtwagens. Ik vond het direct een prachtig initiatief dus hier hoefde ik niet lang over na te denken”, aldus Hans van Rijswijk. “Op 30 september kwamen Tommy, zijn moeder en twee wensvervullers van SHAMAJO bij ons langs. Tommy straalde bij het zien van onze vrachtwagens en was dolblij met een miniatuur vrachtwagen. Deze dag heeft diepe indruk op mij gemaakt.”

Het besluit om sponsor te worden
“Al langer speelde ik met het idee om een goed doel te gaan sponsoren. Jaarlijks gaven wij onze klanten met kerst een relatiegeschenk, maar liever zou ik dit bedrag schenken aan een goed doel. Toen Wensstichting SHAMAJO bij ons in beeld kwam, was de beslissing om sponsor te worden snel genomen”, vervolgt Hans van Rijswijk.

Het idee om een vrachtwagen te bestickeren werd geboren
“Al gauw volgde een kennismaking met voorzitter Jan Kregting bij mij op kantoor. Deze gedreven voorzitter van SHAMAJO vertelde mij enthousiast over zijn visie en plannen. Tijdens dit gesprek ontstond het idee om de achterkant van één van onze vrachtwagens te bestickeren met het logo van de stichting. Het resultaat is een prachtig ontwerp geworden. Dit ontwerp is gesponsord door Ronald van der Burgt van Studio RBEE. Mijn vaste reclameman, Richard Kemmeren van Deurmentie, hoorde mijn verhaal enthousiast aan en heeft de vrachtwagen vervolgens kosteloos bestickerd. Wij zijn heel blij dat we Wensstichting SHAMAJO op deze manier kunnen helpen en hopen op veel naamsbekendheid voor deze stichting die zoveel doet voor deze bijzondere doelgroep”, besluit van Rijswijk.

Wensstichting SHAMAJO is enorm blij met deze prachtige publiciteit en bedankt alle betrokkenen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Lees meer over de wensdag van Tommy.

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *