Je bekijkt nu VIP Anouk vertelt haar verhaal: “…en toen ging ik op de foto met mijn idolen de knapste!”

VIP Anouk vertelt haar verhaal: “…en toen ging ik op de foto met mijn idolen de knapste!”

Geschreven door Anouk Wijnhoven:

“Op donderdag 8 maart heb ik mijn lang gekoesterde wens in vervulling zien gaan, een Meet en Greet met Nick en Simon!. Ik kon het en kan het nu nog steeds niet geloven wat geweldig!. We gingen eerst uit eten bij Het Schnitzelparadies Venlo waar we hartelijk zijn ontvangen. En daarna gingen we (Pap, Mam, Oma, Helena, Sander van Stichting Shamajo en ik) naar de Maaspoort . Toen we daar aan kwamen ging Wietze [de stagemanager van Nick & Simon] al meteen vragen wanneer die Meet&Greet nou plaatsvond. Ze zeiden dat de Meet&Greet voor het concert al plaatsvond en toen werd ik natuurlijk heel zenuwachtig. Dus toen gingen we wachten voor de deur waar Nick & Simon al op mij stonden te wachten en toen ging ik op de foto met mijn idolen de knapste!. Dit moment was echt onbeschrijfelijk zo mooi, geweldig ,fantastisch!

Het was een moment en een dag om nooooooooooit meer te vergeten!.

Met grote dank aan: Wensstichting SHAMAJO , de Maaspoort Venlo, Het Schnitzelparadies Venlo en natuurlijk Nick en Simon zelf!.

Groetjes Anouk”

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie