help als bedrijf om onze VIP's te laten genieten

Wensstichting SHAMAJO gaat voor een Nederland waarin de behoeften van (ernstig) meervoudig gehandicapten herkend, erkend en optimaal ingevuld worden. Dat kan alleen als alle betrokkenen de belangen van deze mensen centraal stellen. Om dat te bereiken werkt SHAMAJO aan bewustwording en educatie door het organiseren van evenementen en het vervullen van hartenwensen die (ernstig) meervoudig gehandicapten ‘onbeperkt’ laten genieten.

Een belangrijke voorwaarde om deze ambitie te verwezenlijken is dat onze activiteiten worden omarmd door partners uit het bedrijfsleven. Samenwerking met SHAMAJO vormt een unieke kans om uw bedrijfsnaam langdurig te verbinden aan een betrokken en actieve organisatie en brengt uw bedrijf onder de aandacht van onze achterban. Ook als u zich betrokken voelt bij het welzijn van deze kwetsbare en bijzondere doelgroep en een geste wil doen om het belangrijke werk van ons te ondersteunen, dan is een samenwerking met SHAMAJO een waardevolle investering.

SHAMAJO biedt haar partners tal van mogelijkheden voor samenwerking die voor beide partijen toegevoegde waarde heeft. Graag werken wij een pakket op maat voor u uit, met als uitgangspunt het vakgebied, de achtergrond en specifieke (communicatie)wensen van uw en onze organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Jan Kregting.