Je bekijkt nu Wensstichting SHAMAJO laat droom van gezin uit Boekelo uitkomen

Wensstichting SHAMAJO laat droom van gezin uit Boekelo uitkomen

Op zondag 18 oktober heeft SHAMAJO de droom van Annemiek Wennink in vervulling laten gaan. Annemiek, haar ouders, twee broers en oma werden een dagje mee uit genomen op twee motoren met zijspan en twee trikes. Annemiek (21) lijdt aan het syndroom van Dravet en is zowel motorisch als verstandelijk beperkt.

Annemiek woont ‘gewoon’ thuis en het gezin Wennink had wel een verzetje verdiend, vond huisvriendin Lisette ten Hagen. Zij schakelde SHAMAJO in om een droomwens te laten vervullen. Niet alleen voor Annemiek, maar ook voor haar familie. “Ik heb veel respect voor hen. Mijn wens was dat Annemiek mee zou kunnen voor een ritje in een zijspan. Dit om haar een superervaring te laten meemaken, maar ook om dit gezin een hart onder de riem te steken. Ze doen alles om het voor Annemiek zo comfortabel mogelijk te maken. Annemiek heeft altijd thuis gewoond. Ze houdt van het geluid van motoren en ik dacht ‘daar moeten we wat mee doen’. Wensstichting SHAMAJO zei al heel snel: ‘Dat gaan we doen’. Zij hebben alles geregeld.”

“Annemiek zat als een prinses in haar rolstoel en genoot van alle commotie om haar heen. Na de koffie kwam voor de familie de verrassing. Ze mochten allemaal mee op de motor. Annemiek straalde toen ze in de zijspan geholpen werd. Onbetaalbaar die glimlach. Wij en alle toeschouwers waren ontroerd. Na een uurtje toeren zijn we gaan lunchen bij de Haarmühle in Duitsland. Na de lunch vertrokken we weer om Enschede onveilig te maken. We hadden veel bekijks en het was ook heel erg gaaf om de optocht voorbij te zien komen. Tegen 15.00 uur werden we verwacht bij restaurant Het Middelpunt in Enschede. De eigenaar had zich ingezet om deze dag feestelijk af te sluiten. Het eten was ongelofelijk lekker en uitgebreid met als afsluiter een ijsbuffet met vuurwerk voor Annemiek. Annemiek heeft de dag van haar leven gehad!”

Deze droomwens hadden wij niet in vervulling kunnen laten gaan zonder de hulp van onze vrijwilligers, motorrijders familie van der Spek, Restaurant De Haarmühle, Restaurant Het Middelpunt en onze donateurs, ontzettend bedankt allemaal!

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie