SHAMAJO bij Dirk Scheele

Wensstichting SHAMAJO laat droom van gezin uit Deil uitkomen

Op zondag 10 april heeft Wensstichting SHAMAJO de droom van Bente van Roden in vervulling laten gaan. Bente (12) is meervoudig gehandicapt en heeft het Rettsyndroom. Ze heeft een ontwikkelingsstoornis en epilepsie.

Bente wordt enorm rustig van de liedjes van Dirk Scheele. Vanwege haar rolstoel is het echter niet makkelijk om naar een optreden te gaan. Wensstichting SHAMAJO werd ingeschakeld met de vraag of zij de droomwens van Bente, een meet and greet met Dirk Scheele, in vervulling kon laten gaan.

De wensvervullers van SHAMAJO gingen direct aan de slag en na een zorgvuldige voorbereiding was het dan eindelijk zover! Op zondag 10 april genoten zowel Bente als haar ouders, broertje en zusje van een heerlijke dag vol verrassingen.

De dag begon met een bezoek aan Natuurcentrum Arnhem. Hier kon Bente in alle rust rondkijken. Je kon zien dat ze enorm genoot van het aaien, ruiken en voelen van de dieren. Vervolgens mocht het hele gezin gezellig gaan lunchen bij Pannenkoekenhuis De Snippenhof.

In het Luxor Live in Arnhem vond de meet and Greet plaats met Dirk Scheele. De zanger, die voornamelijk muziek maakt voor kinderen tussen twee en acht jaar, zong drie liedjes speciaal voor Bente. Natuurlijk mocht zij daarna ook de voorstelling bijwonen.

De dag werd thuis afgesloten met een heerlijk diner van Gasterij De Os en het Paard. Dolblij was Bente met knuffel Lofmie, één van de mascottes van SHAMAJO, die zij overhandigd kreeg door onze wensvervullers.

De moeder van Bente, Tamara van Roden, vertelt: “Afgelopen zondag is de grote wens van onze dochter Bente uitgekomen: backstage met haar idool Dirk Scheele. Een geweldige dag geheel en tot in de puntjes verzorgd door de lieve vrijwilligers Helena en Jan van Wensstichting SHAMAJO. Bente en wij natuurlijk als gezin hebben genoten van het knuffelen met de dieren, de heerlijke pannenkoeken, de ontmoeting met Dirk Scheele, de voorstelling en afsluitend het diner. Wat een dag… Haar oogjes zeiden alles!”

Wensstichting SHAMAJO is erg dankbaar dat wij deze dag mochten organiseren voor Bente en haar familie. Maar dit hadden wij niet kunnen doen zonder de hulp van onze sponsoren, donateurs en vrijwilligers. Voor deze wensdag willen wij in het bijzonder bedanken: Dirk Scheele producties, Luxor Live, Natuurcentrum Arnhem, Pannenkoekenhuis De Snippenhof, Taxibedrijf van Haaften, Gasterij De Os en het Paard en Spar John de Haas.

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Wensstichting SHAMAJO

    Bedankt voor jullie reactie en jullie aanwezigheid tijdens deze bijzondere dag! Namens onze stichting nogmaals hartelijk dank voor jullie bijdrage en enthousiasme!

  2. Vervoersbedrijf van Haaften B.V.

    Ook wij hebben heel erg genoten van de wensdag van Bente. Wij rijden Bente al jaren naar het dagverblijf en het was voor ons dan ook een eer om Bente en haar familie op zo’n bijzondere dag te mogen vervoeren. We hebben hen zien genieten van een dag vol verrassingen. Het was niet alleen voor hen een bijzondere dag, maar ook voor ons als vervoersbedrijf. Het was een geslaagde dag waar wij met veel bewondering naar terug kijken.

    Vervoersbedrijf van Haaften b.v.

Geef een reactie