Je bekijkt nu Wensstichting SHAMAJO goede doel van de Rossrun

Wensstichting SHAMAJO goede doel van de Rossrun

Op zondag 3 april vond de zesde editie plaats van de Rossrun in Rossum. 120 deelnemers verschenen aan de start en liepen een parcours van 6 of 12 km langs de mooiste plekjes van Rossum en Hurwenen. Ook was er dit jaar een kidsrun: kinderen vanaf 5 jaar liepen 500 meter.

De opbrengst was dit jaar voor Wensstichting SHAMAJO. Een aantal vrijwilligers van SHAMAJO was ook aanwezig om de stichting te promoten bij de deelnemers of om zelf mee te lopen. Finn van 7 jaar was de winnaar van de kidsrun in de categorie t/m 7 jaar. Hij kreeg een knuffel Fielmie, één van de mascottes van SHAMAJO, overhandigd tijdens de prijsuitreiking.

Het mooie weer, de gemoedelijke sfeer en de mooie opkomst zorgden voor een zeer geslaagde zesde editie van dit sympathieke evenement. De Rossrun heeft €780,00 opgebracht voor SHAMAJO.

Middels deze weg willen wij nogmaals de organisatoren van de Rossrun, de sponsoren, deelnemers en de SHAMAJO-vrijwilligers heel hartelijk danken voor hun inzet!

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie