aangepaste kermis gehandicapten

Zwieren, zwaaien, botsen én snoezelen bij SHAMAJO-Fair in Ermelo

Op 30 en 31 mei waren we voor de derde keer te gast bij ’s Heeren Loo in Ermelo met onze aangepaste kermis voor meervoudig gehandicapten. Naast de gebruikelijke attracties werd hier voor de eerste keer ons nieuwe springkussen met snoezelruimte in gebruik genomen. Behalve zwieren, zwaaien en botsen, konden onze bezoekers dus ook heerlijk snoezelen.

Honderden VIP’s en hun begeleiders hebben twee dagen lang genoten van de verschillende attracties en allerlei lekkers. Het schitterende weer en het enthousiasme van onze bezoekers en vrijwilligers zorgden voor een gezellige sfeer op het mooie terrein van ’s Heeren Loo.

Bekijk hieronder de foto’s van onze prachtige VIP’s. Meer foto’s zijn te zien op onze Facebookpagina.

Wij willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan wederom een fantastische Fair: ’s Heeren Loo Ermelo, onze sponsoren en donateurs, vrijwilligers, onze ambassadeur Danny Smoorenburg en de volgende (lokale) winkeliers Coop Ermelo, Brood & Zo Kerkdriel, ’t Hoekje Ermelo, Drankenkabinet Ermelo, Albert Heijn Ermelo, Eetcafé de Vos, Palingrokerij de Groot, Bakkerij van Looijengoed, Bakkerij Wegerif, Slagerij uit de Bosch, Bakkerij van Dongen, De Goudreinet Ermelo, Dixy Smultaria, Hoverniersbedrijf De Plataan.

Benieuwd naar onze andere activiteiten voor meervoudig gehandicapten?

Wendy Leemburg

"Geweldig om deel uit te maken van deze bijzondere stichting en iets te kunnen betekenen in het leven van onze VIP's." Communicatiemedewerker

Geef een reactie